Skocz do zawartości

Gentem - generator zaplecza

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Żadna nowość, takie narzędzia są dostępne w sieci od 2 lat.

ZA DARMO!

Do tego i to kiepska w porównaniu z Szpasami jakie Kill tam wstawia.

A jak Kill ma to za free, to każdy to może mieć za free.

Finalnie się kiepsko indexuje jak wszystko chyba, że sie to dopali duża ilością linków a to nie nowość ;)

Więc chłopie spóźniłeś, się ze 2 lata.

A zarabianie z allegro to chyba na tytejszych pokemonach ;)

gzzz

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Świetnie, cała strona już wygenerowana. ;)

Czy to jakaś tajemnica z tym skryptem? zobaczysz jak kupisz? Ludzie, to chyba normalne, że klient chce wiedzieć co kupi zanim wyda za to pieniądze.

Zrób wersję demo lub strone z dokładnym opisem skryptu to może i coś więcej sprzedasz na allegro.

Generator zaplecza ? ha,ha, generator spamerskiego SYFU dla pokemonow którzy myślą, ze pozycjownowaie stron polega na linkowanu z "zaplecza" stanowiących zupełnie bezwartościowych stron. Nie ma jak to pozycjoner pokemon Pikaczu i jego TEAM.

Powodzenia dla generatorów bu, ha, ha. Słynny qwelb z N linkami i PR = O co w prostej lini dla google = spamerski i bezwartościowe serwis. Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale takie są fakty

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mówcie co chcecie :) Ale ten generatorek https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=37058 jakoś nie uważacie za generator spamerskiego SYFU.

Dobra wiem nie mam za dożo postów ale co to ma za znaczenie :)

A co do darmówek proszę o link :)

Demówki? - macie dema wersji 1 i 2 poco mam robić też 3?

Aha co do pokemonów - ludzie to jest przestarzałe - nie stać was na wymyślenie czegoś nowego (jeśli ktoś mówi o pokemonach mam na myśli dzieci Neostrady bo tylko one to oglądały a Mion jeszcze zna ich rodzaje "Pikaczu" ;)) ?

Demówki? - macie dema wersji 1 i 2 poco mam robić też 3?

Możesz nawet sprzedawać wersję 15-stą, ale dobrze byłoby zobaczyć różnicę między tymi wersjami.

Takie wpychanie ludziom ciemnoty typu "kupujcie najnowszą wersję, mnóstwo usprawnień, itp.", a różnica jest tylko w nazwie lub grafice...

Mnie to tam rybka, bo ja bym nigdy takiego czegoś nie kupił. Jak bym bardzo chciał, to bym sam napisał (, ale nie chcę :) ).

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Ja tam widzę tylko cztery urozmaicenia:

- Ustawianie ilości znaków w danym artykule

- Losowe linki oraz słowa kluczowe wklejane w treść

- Nazwy wygenerowanych stron to zwykłe wyrazy nie numery

- Możliwość zmiany folderu w którym maja być generowane treści

Tylko trochę to mało, jakby nie patrzeć.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności