Skocz do zawartości

czy jest gdzies miejsce w necie,np Katalog...

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, czy Wy pisujecie tylko tutaj i w koszu? Co to ma z pozycjonowaniem i optymalizacją?

wybacz,

uwazam ze jest to b.dobre miejsce, gdyz najwiecej doswiadczonych, obytych Internautow tu pisze.

dziekuje i przepraszam jesli kogos urazilem, milego dnia zycze

Zespol sztaplarka.pl

Maciek&Maciek

[...]wybacz,

uwazam ze jest to b.dobre miejsce, gdyz najwiecej doswiadczonych, obytych Internautow tu pisze.

dziekuje i przepraszam jesli kogos urazilem, milego dnia zycze

Zespol sztaplarka.pl

Maciek&Maciek

Nie, tak to nie chcę. Nie możesz do mnie tak miło.

Miłego dnia :)

nie ma czegoś takiego, jest co prawda krajowy rejestr długów i chyba niektóre firmy windykacyjne udostępniają jakieś listy tego typu.

To kpina - jeśli jeżdzisz na gapy możesz się tam znajdować, jeśli firma nie wpłaci 100k nikt tam ta firma tam nie zarejestruje, bo jeśli chodzi o dużo kasy, firmy wiedzą, że to nie warto ...

Znacie przepis na dobrą czekoladę domowej roboty? Przepraszam, że w "Pozycjonowaniu" ale najwięcej doświadczonych i obytych internautów tutaj pisze :]

znamy :] kupujesz w sklepie i zjadasz w domu :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie ma czegoś takiego, jest co prawda krajowy rejestr długów i chyba niektóre firmy windykacyjne udostępniają jakieś listy tego typu.

kiedys taka czarna lista dłużników była na www.jachnicki.pl ale sam własciel ponoc miał problemy z płatnościami i zawinął biznes.

zakrecony ty nie obyty i nie madry internauto!

to mialabyc domowej roboty czekolada ;-)

ja znam: bierzesz murzynke, ubijasz w niej piane i po 9 miesiacach masz domowej roboty czekolade ;]

przy takim ubijaniu, to ja chyba tylko białą, ewentualnie mleczną i to bardziej jasna niz ciemną... :]

edit:

jak to mówi Gilowska, wróóóóóóóć, ja to juz wyłacznie białą i to marki żona ;)

(jak tu przypadkiem ona wpadnie, to będzie jej milo)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności