Skocz do zawartości

Lepszy skrypt forum = więcej zapisów ?

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki przyda mi się to bo chce zrobić forum ale testuje skrypty forum a widze że ten jest dobry. Miałeś racje łatwy w instalacji i banalne tworzenie styli ;) I zdecydowanie ładniej wygląda jak mybb

P.S. Wyczyść skrzynke PW bo niemożna napisać do Ciebie bo masz pełną

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Łatwiutko się wszystko w nim zmienia szczególnie że wszystko się robi za pomocą styli kaskadowych. No fakt można robić style i u nich na forum je dawać ;) Szukam jakiś ciekawych dodatków a szczególnie panele itp

P.S. Jak mam wgrać te pluginy co podałeś??

Pluginy - wgrywa się po prostu do folderu Plugins i już są w panelu

Modyfikacje - tu trzeba i dograć w odpowiednie miejsca pliki i pogrzebać w kodzie.

Style są kaskadowe, przez co czasem to co widzisz pod ff nie zobaczysz pod IE i Operą :) Trzeba ostrożnie się bawić, żeby Ci nie wyszła tęcza kolorów ;)

Nie wiem czy przy tym skrypcie zostanę ale o ile będę mógł to wspomogę tamte forum z supportem bo widzę, że u nich kiepsko z ruchem :/

404.tf

Nazywa się cash mod nawet niezły bajer :P hehe Masz opis tego:

cash mod umożliwia zbieranie waluty wedle określonych zasad. Domyślnie post:1$ topic:3$

No i pięknie. Kasę możemy wydać na loterii na losach, albo wrzucić do banku...

shop za te uzbieranie pieniądze umożliwia zakup innej rangi, nowy tytuł dla siebie lub innego usera itp itp.

Niestety nie da się dodać normalnego towaru. Myślę, że sam cash mod jest b. w porządku, natomiast shop nie nadaje się specjalnie do czegoś...

Trochę off-topicowo, ale nie chce zakładać nowego wątku...

Mam forum na skrypcie SMF i włączyłem przyjazne linki. Namęczyłem się, żeby je "na prawdę" włączyć, w końcu się udało i niby wszystko jest OK. Tylko dlaczego Google indeksuje najpierw linki z parametrami? (te nieprzyjazne wyszukiwarkom)

Na stronie głównej forum większość linków kończy się na .html, natomiast google dalej indeksuje: index.php?topic=10.msg18

Zobaczcie sami: https://www.google.pl/search?q=site%3Aforum...=utf-8&aq=t

Miał ktoś z Was taki problem?

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności