Skocz do zawartości

[pozycjonowanie] dalsze działania

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie zwracam uwagi na pierdółki bo szkoda mi czasu ponieważ nie jestem biegły w HTML.

Jak ktoś chce to niech ma strony które się walidują, nie zaszkodzi.

Każdy orze jak może, nikt niejest doskonały i to wyłącznie od niego zależy czy strona będzie się walidowała czy nie. Kiedyś zleciłem kolesiowi zrobienie strony zgodnie z W3C, niby było wszystko ok bo wstawił obrazki ale jak sam sprawdziłem walidatorem to wpadłem w szok, błąd na błędzie.

P.S. Zmieniłem nazwe ze Strefa-Seo na ExPlOiT ;)

Generalnie poczytaj jeszcze o social media marketing,reszta ok z tymi preclami nie przesadza.Pozatym lepiej tworzyć własne zaplecze niż linkować wpisy do precl'ów ponieważ precle mogą w pewnym czasie przestac istnieć a zaplecze które zbudujesz będzie istatniało zawszo,pozatm po co komuś linkowac zaplecze,linkując twój wpis po części linkowana jest tez strona główna i strony które są na podstronach katalogach subdomenach precli

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Lepsze jest bez dwóch zdań własne zaplecze,tylko kiedyś precle prawdopodobnie wyginą tak jak obenece qlweby wyginają już teraz.Ale to nie szkodzi wcale umieszczać teksty w presselach plus budować własne zaplecze zawsze to da największe rezultaty.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności