Skocz do zawartości

Gdzie najtaniej domena *.info ?

Mlody

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.ovh.pl/produkty/dotinfo.xml domena 14,64 zł brutto, odnowienie 20 złociszy

dodatkowa istnieje mozliwosc skorzystania z darmowego hostingu przypisanego domenie (parametry slabiutkie, ale jesli ma byc pod farme czy cus, spokojnie starczy)

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dodatkowa istnieje mozliwosc skorzystania z darmowego hostingu przypisanego domenie (parametry slabiutkie, ale jesli ma byc pod farme czy cus, spokojnie starczy)

Cena się zgadza, ale gidze widziś ten za free hostnging ? Jest przy pl, ale tutaj go nie widzę :)

(L)

Mam malutkie pytanie: czy domeny w cal.pl nie podrożały? Chodzi o .info - pierwsza rejestracja + odnowienie?

Jakoś mój przelicznik 3 tygodnie temu wychodził dużo dużo taniej. Hmm, czy ja pomyliłem się czy podrożało?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności