Skocz do zawartości

Jaki link jest silniejszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Maritos

Takie same jak ci którzy mają odwrotne zdanie smile.gif

Ps. Pytanie bez sensu.

Pytanie nie jest bez sensu, ponieważ to my musieliśmy się tłumaczyć z naszych przekonań to teraz niech oni się wypowiedzą ;)

Dlatego zadałem to pytanie :) z tym, że właśnie zmieniłem odbiorce :)

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Naszych , waszych...

Bylbym wdzieczny za nie szufladkowanie ludzi.

Nie zauwazylem zeby ktos napisal ze linki tematyczne nie sa lepsze. Co najwyzej ze nie zauwazyl roznicy albo ze nie widzial przedstawionych dowodow na to.

Ps. Nic wiecej nie pisze bo bedzie ze sie czepiam :)

Ja wolę się skupić na innych "parametrach" strony, na której ma być link do mojej strony.

Np. wiek, ilość linków wychodzących, ilość tekstu w stosunku do kodu,

Oczywiście jeżeli to "nic nie boli" i mam taką możliwość to wrzucam link na stronę tematyczną. Może kiedyś coś się w tym kierunku zmieni. Póki co wciskam linki gdzie się da i na tym radziłbym się opierać.

Wszędzie, tematyczna, nietematyczna. Każdy link jest dobry :) Jeden bardziej drugi mniej. Zamiast tracić czas na debatę, który bardziej, lepiej załatwić sobie kilka jednych i drugich :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności