Skocz do zawartości

nowe działy ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony forum już jest tak rozrośnięte, że przeglądanie wszystkich "ciekawych" tematów w działach jest coraz trudniejsze i zajmuje sporo czasu zwłaszcza, że dużo jest postów nic nie wnoszących. Nowe działy = nowe tematy, których wiele osób nie będzie miało czasu przeczytać.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecnie nowa zmiana na forum:

-Ogłoszenia i Zlecenia

-Przedsięwzięcia Forumowiczów

Prosiłbym admina, aby zrobił tak:

-Przedsięwzięcia Forumowiczów

-Ogłoszenia i Zlecenia

Dziękuję...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 2 tygodnie później...

To niby nie miejsce na ten post, ale nie ma potrzeby zakłądać do niego tematu. Przydała by sie wspominana juz wielokrotnie, mozliwosc odpowiedzi na posty w dziale "Ogłoszenia i Zlecenia ", np dla userów, powyżej ilustam postów, lub od roku na forum, zeby nowi nowi tam nie smiecili.

Lub włączyć możliwość raportowania lewych ogłoszeń...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=39219

ja tu nie widze PR=2, ani 10000 zaindexowanych podstron.

Ps, nie zebym kapował, ale wkurza mnie to.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Przydała by sie wspominana juz wielokrotnie, mozliwosc odpowiedzi na posty w dziale "Ogłoszenia i Zlecenia "

To jest dział 'ogłoszenia i zlecenia ' dlamnie brak tej mozliwosci to najlepsze wyjscie od kontaktu masz PW

• 2 miesiące temu...

Ja proponuje stworzyć nowy dział "polityka" bo robi sie śmietnik z tego forum.

W ten sposób aby wątki z tego działu nie mieszały się z innymi ważniejszymi wątkami tematycznie związanymi z istnieniem tego forum.

Ostatnio jak klikam w "Zobacz nowe posty" to musze czytać jakieś polityczne tytuły wątków aby znaleźć spośród nich te ktore mnie naprawde interesują czyli te ktore są na temat SEO.

Był pewien czas kiedy to podsuwano plany aby stworzyć dział odpowiedni dla pokemonów, ale politycy potrafią być o wiele bardziej upierdliwi.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności