Skocz do zawartości

Konkurencja dla Google'a

DreamStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy wprowadzić parę dodatków wspomagających współpracę firm na terenie UE i jesteśmy w domu.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

jakbyś pracował w dużej niemieckiej firmie to bys zobaczył jaki maja system decyzyjny i co za tym idzie....

nie jest to taki łatwe i przyjemne.

Jakoś nie wierzę w dobrą wspólprace, chyba zeby zrobili nową firmę z dużą samodzielnością i odpowiednia osobą zarządzającą.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

tak jak pisał zoreander. Fakt że dzieje się to pod sztandarami UE zmniejsza do zera szansę powodzenia. Gdyby zabrał się za to rząd USA równiez szanse zmalały by do zera.

N.p. Tarcza rakietowa nie jest pomysłem Regana, projekty totalnej obrony przeciwrakietowej istnieją w USA od 45 roku. Czytałem kiedyś histroię IBM od lat 50-tych co kilka lat dostarczali superkomputery do projektu śledzenia i zestrzeliwania pomysłów i system NIGDY nie osiągnął stadium zadowalającego.

Generalnie zawsze to chory pomysł jak biorą się za takie rzeczy rządy.

Nawet uczelnie wymyślają tylko zazwyczaj podstawwowe zasady, ale komercjalizacja dopiero rozwija produkt. Tak było z Internetem który amerykanie swojego czasu kojarzyli tylko z jedną marką - AOL z Google a w Poslce np: z "oscylatorem bankowym".

Juz ebay chcial w polsce zrobic konkurencje allegro :D tutaj bedzie tak samo - nie jakosc a zwykle przyzwyczajenie jest kluczem do sukcesu. Osobiscie nie uwazam, zeby Google bylo lepsze od msn'a czy yahoo - wyszukiwarki sie troszke roznia ale najwazniejsze jest przyzwyczajenie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ale kase zawsze można wydać :D

To jest mało zabawne, bo jest to Twoja i moja kasa. Grosz bo grosz, ale zawsze.

Jakoś nie wydaje mi się, aby można było wyrządzić szkodę tysiącowi złotych inwestując złotówkę.

Pozdrawiam, J.

Zdrowa konkurencja dobrze robi w każdej dziedzinie.

Gdyby była takowa to na pewno google zabrało by sie z kopyta do poprawiania algorytmów i troche posprzątało ten śmietnik który jest w ich bazach.

To ze ludzie obecnie używają googla to nie znaczy ze to sie nie zmieni, pare lat temu był tylko IE na rynku wyszukiwarek i kto przy zdrowych zmysłach pomyslał by ze za pare lat bedzie cos lepszego :D, a wystarczyło zrobić FF ;)

A tak trochę inną drogą. Google planuje uruchomienie w Krakowie centrum - laboratorium, w którym ma być ok. 30 najlepszych fachowców, mają pracować nad zaawansowanymi technologiami.

Jakby się ktoś wybierał, to jestem bardzo otwarty na nowe kontakty, moje gg 8064116 :D

Jestem święcie przekonany, że już w tym wątku odpowiadałem a tu nie widzę swojego posta. Albo potrzebuje urlopu, albo ktoś mi posta skasował.

Spróbuję zatem raz jeszcze:

Nie znamy założeń nowej wyszukiwarki więc nie przesądzajmy o jej upadku zanim się nie pojawi.

Nowa wyszukiwarka wcale nie musi iść tymi samymi torami co Google. Być może w opracowaniu jest coś co dokona pewnej rewolucji, co przewróci raz jeszcze sposób wyszukiwania i prezentowania informacji. Nie będzie zatem konkurować z Google tylko stworzy nową jakość, nowy standard, tak jak kiedyś stworzyło to Google.

IMHO w tym kierunku idą badania by stworzyć coś zupełnie rewolucyjnego, w innym przypadku nie miałoby to sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności