Skocz do zawartości

AdKontekst - dobra alternatywa dla AdSense?

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Z Adkontekstu korzystałem ponad rok, reklamy ładują się długo, nie dobierają się do treści i stawki.., średnio nie przekraczałem 10 gr za klik...(rozrywka) Zdecydowanie wolałbym Onet, który właśnie testuje, stawki troszkę lepsze i reklama się ładuje razem ze stroną:rolleyes: Wkurzające jest tylko to że trzeba dobierać słowa kluczowe do strony...

Z AdKontekst czasem wyświetlają się po 3 identyczne boxy reklamowe

Słabe zarobki są z tego, nie wiem czy Onet udostępnia opcję "wyświetlaj reklamy z innego adresu ..."

Jeśli tak to jedyne sensowne rozwiązanie, umiescić adkontekst jako reklamę zastępczą ...

A przy okazji propozycja, jeśli posiadacie strony w temacie muzyka, filmy, mp3 lub podobne, to proponuję Polski program P2P

i / lub

VS Online - wygraj wyścig F1 i kasę

Wyszukiwarki napisów do filmów divx - było 14 , zgadnij, ile zostało ?

Napisy do filmów

Znajdź aforyzm dla Twojej kobiety, koleżanki, siostry, mamy, albo w ostateczności dla żony ( najlepiej czyjejś, hihi )

Cytaty wybierane przez kobietę ! będą pasować najlepiej.

Aforyzmy , Cytaty

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności