forumowicz Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witajcie Panowie i Panie! Polecam zapoznanie się z poniższym wątkiem: https://www.di.pl/index.php?showtopic=6356&hl=skandal Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 nic nie robić tylko co dziennie rano i wieczorem wchodzić na stronę domeny.pl kopiować ich regulaminy i cenniki, bo za chwilę zmienią zapis - że umowa wiążąca z ich firma jest na 5 czy 10 lat, o czy jak piszą nie muszą informować swoich klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jeżeli rzeczywiście szefem domeny.pl i domeny.com jest ta sama osoba co naszej-klasy, to napiszcie do gazety wyborczej - oni już raz chcieli im dokopać, ale im się nie udało - teraz z radością wykorzystają sytuację Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultramak Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 jubi napisał(a): Jeżeli rzeczywiście szefem domeny.pl i domeny.com jest ta sama osoba co naszej-klasy, to napiszcie do gazety wyborczej - oni już raz chcieli im dokopać, ale im się nie udało - teraz z radością wykorzystają sytuację Skąd ten pomysł, że jest to ta sama osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urszulka1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam, dolaczam do grupy osob, ktore czuja sie oszukane przez domeny.pl Zaluje, ze tak pozno dotarlam na to forum i zastanawiam sie wlasnie co by tu zrobic, poniewaz przyslali mi fakture na ponad 3000 zl za "zerwanie umowy lojalnościowej" . Wpisu do KRD wolalabym uniknac, bo prowadze wlasna dzialalnosc ;-) Macie jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ultramak napisał(a): Skąd ten pomysł, że jest to ta sama osoba? True, zle zrozumialem ten post: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=377757 Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Urszulka1 napisał(a): Witam,dolaczam do grupy osob, ktore czuja sie oszukane przez domeny.pl Zaluje, ze tak pozno dotarlam na to forum i zastanawiam sie wlasnie co by tu zrobic, poniewaz przyslali mi fakture na ponad 3000 zl za "zerwanie umowy lojalnościowej" . Wpisu do KRD wolalabym uniknac, bo prowadze wlasna dzialalnosc ;-) Macie jakies propozycje? podać do sądu za próbe wyłudzenia nienależnych pieniedzy (podstawa - regulamin "promocji" sprzeczny z paroma punktami KC i KH) dodatkowo możnaby spróbować dochodzić odszkodowania za poniesione krzywdy moralne (strata nerwów i straszenie wpisem do KRD) . Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urszulka1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 tak... fajnie by bylo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urszulka1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Czytaliscie juz co napisal Pan z domeny.pl? "Klienci, którzy zakupili u nas domeny mogą zrezygnować z udziału w promocji dopłacając różnicę pomiędzy ceną standardową określoną w cenniku, a promocyjną ceną za pierwszy rok, za którą Uczestnik promocji nabył domenę." Wyslalam maila z pytaniem o koszt, ciekawa jestem co zaproponuja... zamiast 3300zl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultramak Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Daj znac jaka propozycję otrzymasz. Też napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urszulka1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 czekam na odp, ale pewnie zaraz okaze sie, ze jest jakis haczyk, typu, ze to dotyczy tylko jakiejs grupy osob, np. takich, ktore uregulowaly oplate... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja również napisałem już emaila do Domeny.pl tyle że na razie z kilkoma pytaniami Myślę że to rozwiązanie będzie najuczciwsze Co do ceny poza promocją to cena jaka widnieje na stronie to 99zł netto dla domen pl Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urszulka1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 tak, ale jak mam serwer i domene w promocji...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylverand Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 .del Myśl i bogać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Urszulka1, zobacz sobie na ich stronie jakie sa opłaty za serwer bez promocji. Teraz o dziwo wszystkie informacje sa Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.