Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nic nie robić tylko co dziennie rano i wieczorem wchodzić na stronę domeny.pl kopiować ich regulaminy i cenniki, bo za chwilę zmienią zapis - że umowa wiążąca z ich firma jest na 5 czy 10 lat, o czy jak piszą nie muszą informować swoich klientów.

Witam,

dolaczam do grupy osob, ktore czuja sie oszukane przez domeny.pl

Zaluje, ze tak pozno dotarlam na to forum i zastanawiam sie wlasnie co by tu zrobic, poniewaz przyslali mi fakture na ponad 3000 zl za "zerwanie umowy lojalnościowej" . Wpisu do KRD wolalabym uniknac, bo prowadze wlasna dzialalnosc ;-)

Macie jakies propozycje?

Witam,

dolaczam do grupy osob, ktore czuja sie oszukane przez domeny.pl

Zaluje, ze tak pozno dotarlam na to forum i zastanawiam sie wlasnie co by tu zrobic, poniewaz przyslali mi fakture na ponad 3000 zl za "zerwanie umowy lojalnościowej" . Wpisu do KRD wolalabym uniknac, bo prowadze wlasna dzialalnosc ;-)

Macie jakies propozycje?

podać do sądu za próbe wyłudzenia nienależnych pieniedzy (podstawa - regulamin "promocji" sprzeczny z paroma punktami KC i KH) dodatkowo możnaby spróbować dochodzić odszkodowania za poniesione krzywdy moralne (strata nerwów i straszenie wpisem do KRD) .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czytaliscie juz co napisal Pan z domeny.pl?

"Klienci, którzy zakupili u nas domeny mogą zrezygnować z udziału w promocji dopłacając

różnicę pomiędzy ceną standardową określoną w cenniku, a promocyjną ceną za pierwszy rok, za którą Uczestnik promocji nabył domenę."

Wyslalam maila z pytaniem o koszt, ciekawa jestem co zaproponuja... :huh::rofl: zamiast 3300zl ...

Ja również napisałem już emaila do Domeny.pl tyle że na razie z kilkoma pytaniami :huh:

Myślę że to rozwiązanie będzie najuczciwsze :rofl:

Co do ceny poza promocją to cena jaka widnieje na stronie to 99zł netto dla domen pl

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności