Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy,

zapraszamy wszystkich zainteresowanych do przeczytania specjalnego oświadczenia, podsumowującego

rożne dyskusje na tym i innych forach.

Oświadczenie zostało zamieszczone na innym forum o polskim hostingu.

Linku nie podajemy, gdyż admin tego forum usuwa nasze posty.

Domeny.pl sp. z o.o.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Linku nie podajemy, gdyż admin tego forum usuwa nasze posty.

I tak nie warto tego czytać, stek bzdur i żadnych konkretów. Poza tym to mają być wyjaśnienia czy darmowa reklama waszego forum? Trzeba było po prostu tutaj wkleić ten tekst.

Oświadczenie zostało zamieszczone na innym forum o polskim hostingu.

Oświadczenie zostało zamieszczone na _naszym_ forum o polskim hostingu

@spec_u: Ale po co ich do czegokolwiek zmuszać? :shout: Jest tyle dobrych firm hostingowych które mają etyczne praktyki i regulamin względem klientów. Jednak gdyby znalazło się parę osób chętnych to zorganizować to ja jestem gotów umieścić linki do tego na paru stronach, napisać jakiś skrypt albo pomóc w inny sposób. Tylko, że musiałoby się w to zaangażować więcej ludzi i ktoś z dobrym pomysłem bo taka akcja to walka z wiatrakami.

Najlepiej byłoby na początek zrobić jakieś zestawienie cen. Coś w stylu 'cena w koszyku', 'cena w reklamie' i cena realna ("do zapłaty"). Z tak przedstawionymi faktami byłoby firmie na prawdę trudno dyskutować, suche liczby mówią same za siebie i nie wymagają komentarza.

Panie Wojciechu vel spec_u pod rozwagę:

Art. 212. Kodeksu Karnego:

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Panie Wojciechu vel spec_u pod rozwagę:

Art. 212. Kodeksu Karnego:

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

tutaj akurat się zgodzę. z przedstawicielem domeny.pl ????

a moderatorzy powinni zadziałać a spec_u powstrzymać ziobrowskie zapędy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Domeny.pl jakoś nie widzę żeby posty był kasowane, jeden temat został przeniesiony do działu niewidocznego dla niezalogowanych. IMO jak dla Was to lepiej, jak wyrazicie chęć to zostanie przeniesiony tutaj

link do tematu w którym się notabene wypowiadałeś https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=47722

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Domeny.pl jakoś nie widzę żeby posty był kasowane, jeden temat został przeniesiony do działu niewidocznego dla niezalogowanych. IMO jak dla Was to lepiej, jak wyrazicie chęć to zostanie przeniesiony tutaj

link do tematu w którym się notabene wypowiadałeś https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=47722

lol xD IMO nie wiem czy dla nich lepiej, bo zależy jak ten ich post zostanie zinterpretowany :D W końcu ten temat to same zarzuty, a w tamtym są wyjaśnienia do którego zwykły user np. z wykopu nie ma dostępu ;-)

@ciekawy: tylko jakie to wyjaśnienia? że zmieniają regulamin jak użytkownicy nie patrzą bo nie są firmą telekomunikacyjną i tym podobne kwiatki? :) Im mniej takich "wyjaśnień" ludzie przeczytają tym ta "firma" się mniej skompromituje w ich oczach. Nie żebym twierdził że biznes może upaść niżej.

No mnie też wykiwać chcą, nei chciałem przedłużać domeny wiec nie płacilem za nia faktury a po 3 miesiącach przychodzi list że mam zaplacic z odsetkami bo jak nie to zgłoszą do KRD(Krajowy Rejestr Długów) i mało tego domena za która mam zapłacić jest zwolniona !! Nie mam jej nawet już w panelu(po 2 miesiacach domene oddali) ale ja niby musze zapłacić !! P A R A N O J A ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności