Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

W razie czego mógłbym się zająć techniczną stroną(php, mysql)

Miałem na myśli daj mi dobry szablon powiedz co chcesz a będziesz to miał :)

Get FREE Access To The $1,604.98 Free-Money VIDEO

To See How People Are Making Loads Of Extra Cash

-- Just For Reading Their Emails!

==> https://www.moneylistprofits.com/ptrvideo/page14114.html

skracanie linków

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok spoko......bedzie to proste........cos ja ksiega gości tyle że troszke inna........wpisy beda z imienia i nazwiaska i jakiś dodatkowy tekst......wpisy bez imienia i nazwiaska beda usuwane aby nie było gówniarstwa które wypisuje głupoty i nawet nie ma odwagi sie podpisac pod tym co wymyślił....na jutro ci przygotuje szablon graficzny...........tu masz moje gg 2967458 jakby co

super jeszcze by było jakby ktos przygotował tekst petycji.......jakiś madry :)

No to pestka :) Dzisiaj napisze a jutro tylko wrzuce. Jakies bannery/buttony "ostrzegawcze" ( promujace akcje ) by sie przydaly.

skracanie linków

Moge wykonac bannery, tylko nie mam na nie pomyslu.

Guzik mnie obchodzi ich lichwa, stac mnie, ale ja nie z tych ludzi, ktorzy wyjezdzaja jak im zle w kraju. Jak zle to trzeba naprawic i takie firmy w moim przekonaniu nie maja prawa bytu. Z tego, co wiem to niektore media zostaly poinformowane (chociażby Gazeta Prawna), ale mysle, ze guzik zrobia. Trzeba to bardziej naglosnic.

Nic nie sugeruję (absolutnie!), ale ciekawe czy ktoś tutaj nie stworzy jakiejś anty-strony i nie wypchnie ją na np. 1 miejsce na 'domeny' w G... wcale bym się nie zdziwił.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Btw taka moja mała uwaga (po obejrzeniu przykładowych logo anty-strony) upewnijcie sie czy ich znak (logo) nie jest zastrzezony czy coś w tym stylu... żeby pozniej problemów nie było bo jak widac "niektórzy" tutaj lubią wojować kodeksem karnym ;- )))

Mógłby mi ktoś zapodać adres do nowego regulaminu Domeny.pl ? W tym artykule z di.com.pl znajduje się dość ciekawa informacja:

Skrócono również czasy trwania umów lojalnościowych.

Więc chciałbym zobaczyć o ile się skrócił :)

Co do topu to bardzo ładny ;)

A co do samego skryptu to raczej powinien być dobrze zabezpieczony bo w końcu imię i nazwisko to już jakieś dane osobowe :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A co do samego skryptu to raczej powinien być dobrze zabezpieczony bo w końcu imię i nazwisko to już jakieś dane osobowe

Liste wpisów będzie można obejrzeć, podobnie jak na https://akcja.jakilinux.org/results-all-confirmed.php

Ale jeśli chodzi o SQL INJECT to chyba oczywiste;)

skracanie linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności