Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pewnie jak zwykły tekst. Przecież "gołe baby" to tam tylko jakiś % magazynu...

Ja tam nie wiem ile % magazynu stanowią gołe baby, bo ja to tam jestem Polak - katolik i nie czytam takich wyuzdanych rzeczy... Dlatego też prosiłem o skan artykułu, żeby nie musieć kupować całego pisma i oglądać tych wszystkich gołych bab ;)

Trochę z innej beczki, wywiad z panem Szczurowskim z Domeny.pl: https://serwis.magazynyinternetowe.pl/artyk..._domeny_pl.html

Trochę z innej beczki, wywiad z panem Szczurowskim z Domeny.pl: https://serwis.magazynyinternetowe.pl/artyk..._domeny_pl.html

A to Szczurkowski rzecze w tym sponsorowanym wywyiadzie:

"Głównym problemem jest wciąż duże rozdrobnienie rynku, nieuczciwe zagrywki konkurencji i [...]"

Szczyt chamstwa, ale na tym polega marketing.

Nawiazujac do przedluzen domen w domeny.pl

Czyli jezeli nie chce sie bawic w jakies glupie przedluzenie domeny .info za 99 zl w promocji jakiejs tam urodzinowej to po prostu z niej rezygnuje (rezygnacja z przedluzenia domeny czyli po prostu nie oplacam faktury)? Czy trzeba ich jakos specjalnie informowac?

Używaj Cuilla i Hakii

Nawiazujac do przedluzen domen w domeny.pl

Czyli jezeli nie chce sie bawic w jakies glupie przedluzenie domeny .info za 99 zl w promocji jakiejs tam urodzinowej to po prostu z niej rezygnuje (rezygnacja z przedluzenia domeny czyli po prostu nie oplacam faktury)? Czy trzeba ich jakos specjalnie informowac?

Dziwne pytanie...

Jeżeli dokonałeś zakupu usługi w promocji z danym regulaminem to jak sądzisz czy to Ty możesz dyktować dalsze warunki współpracy czy regulamin usługi?

Istnieją przecież pewne formy rozwiązywania umowy czy składania reklamacji - a jakie to już dowiesz się bezpośrednio u firmy.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

kolejny krzak to data utworzenia dokumentu PDF

na szczescie jest to PDF i w Adobe Acrobacie mozemy sprawdzic jego date UTWORZENIA czyli 30 maj 2007

Czemu taka dziwna data? Bo zostal on prawdopodobnie zmieniony juz podczas trwania tej calej akcji "Wiosna przynosi tanie domeny"a chodzi glownie o zapis "lub rezygnacja z odnowienia tych domen" czego wczesniej w regulaminie nie bylo

dodatkowo czy moze juz cos na ten temat wiadomo?

Ktoś z Was już coś osiągnął konkretnego?

Ja niebawem zadam kolejny cios, ale niedługo kończy mi się okres rozliczeniowy więc spodziewam się licznych atrakcji

Używaj Cuilla i Hakii

spytalem sie KRD czy moze juz kogos zarejestrowali od domen.pl ale jak narazie bez odpowiedzi

Używaj Cuilla i Hakii

@Adrian Szczepanik

Pan Marcin Majerek z domeny.pl stwierdził publicznie a potem uparcie obstawał przy swoim, na tym forum, że oni mają umowę gdzieś i ją sobie zmieniają jak i kiedy im się podoba bo prawo im na to pozwala. To jest oficjalne stanowisko firmy. Co prawda nie użył słów "mamy gdzieś", jednak taki był wydźwięk postu :)

Skoro firma twierdzi, że może traktować umowę jak nic nie warte "coś" co nie ma żadnej mocy i do niczego ich nie zobowiązuje, to ja się nie dziwię że "na logikę" użytkownicy myślą, że to zgodne z prawem i sami mogą tak robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności