Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne co mi się podoba w domeny.pl to to że można "zaklepać" domene która wygasa dopiero za kilka dni.

To rejestrować u nich domene czy nie

no wiesz, to sie nazywa "opcja na domenę" i oferuje to prawie kazdy provider ;-)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie chodzi mi o płatną opcje za domene o ważności na 3 lata, ale o to że np domena która kończy ważność w piątek jest już w opcji "domeny wolne" a np. w home jest jako zajęta.

Wogóle rejestrować domene w domeny.pl czy omijać szerokim łukiem?

Wogóle rejestrować domene w domeny.pl czy omijać szerokim łukiem?

Przeczytaj ten temat od początku...

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Uwierz, wystarczy przeczytać z 3-4 przypadkowe strony, żeby wyrobić sobie opinie, a to nie zajmie Ci więcej jak 5-10 minut. Zamiast marnować swój cenny czas na pytania i liczenie na łatwiznę, już dawno byś wiedział co i jak.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Podpowiem Ci: wszystkie są na NIE

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

widocznie za malo

NIE WARTO MIEC DO CZYNIENIA Z DOMENY.PL

takie jest moje zdanie

Używaj Cuilla i Hakii

pala2222, odpowiem Tobie również:

z domeny.pl związałem się przez przypadek. i uważam to za najgorszą decyzję w moim życiu. domenami zajmuje się od dawna, ale po raz pierwszy ktoś w tak chamski i perfidny sposób oszukał mnie - bo jeśli coś kupujesz od lat, za rynkowe ceny: 90gr, 5zł, 10, 12 zł i potem ktoś ci mówi, że sprzeda ci za 5gr i jeszcze dorzuci serwer za 15 zł to nie czujesz niczego podejrzanego. do tego ktoś ukrywa koszty całkowite... a potem chcą od ciebie HARACZ w wysokości ok. 1500% - np 1600zł i straszą cię ile mogą (nawet ten gangster z filmu "Dług" Krauzego nie miał takiego procentu!!!). ale zjedli swój ogon. takie rzeczy może przejdą w Ameryce łacińskiej, w Chinach albo w Banlgadeszu, ale nie w kraju, który od kilkuset lat zmaga się z okupantami i wszystkimi, którzy chcą nas oszukać!

a konkluzję sobie sam wyciągnij ;-)

To teraz nawet nie spojrze na domeny.pl

zapoznalam sie z aktualna oferta domeny.pl i z tego co widze to aktualne warunki promocji sa identyczne jak w innych firmach (home, nazwa etc.). Jesli zatem umiesz czytac i rozmiesz to co czytasz (nie tak jak wiekszosc osob z tego forum co poklikali cos czego nie przeczytali), to spokojnie mozesz dzis kupic w domeny.pl, nie ma mozliwosci zebys zostal w cos "wkrecony".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności