Skocz do zawartości

[opinia] Domeny.com Domeny.pl

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda ze teraz maja takie drogie domeny :)

Ich ostatni mailing :D

Nareszcie domeny za darmo...

domeny za 0zł

Domeny za 0 zł dla wszystkich.

Pełna wolność dla każdego internauty.

Polskie domeny za darmo -

bez haczyków, bez zobowiązań.

Czyste zasady.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Haha no śmiech. Ciekawe ile według ich regulaminów te 0 złotych to jest na prawdę ostatnio było zdaje się coś w stylu 10 PLN = 2k :)

Druga sprawa, pewnie za niedługo znowu bez wiedzy klientów zmienią regulamin (albo któryś z 15 regulaminów "pobocznych") a potem jakiś Majerek będzie znowu bzdury gadać, że to źli klienci chcą mieć usługi za darmo i sami powinni codziennie sprawdzać na ich stronie co się zmieniło i ile to kosztuje.

Polecam omijać szerokim łukiem, *szust zawsze będzie oszustem.

Czyste zasady.
:)

• 6 miesięcy temu...

Jak się w google wpisze hasło domeny.pl to wyskakuje na drugiej pozycji [ nierzetelni partnerzy ] no i niestety musze się z tym zgodzić.

Testowałem oferty kilku firm z serwerami wirtualnymi i jedyna firma która mnie oszukała to domeny.pl.

Kupiłem u nich także domenę i domana ta mimo płacenia była blokowana przez firmę domeny.pl. W końcu musiałem z niej zrezygnować niestety firma domeny.pl nie chce mi na to pozwolić .

Generalnie najlepszym na nich batem jest NASK pisze tam skargi a oni zmuszają domeny.pl do wywiązywania się z zobowiań no ale mi na to szkoda czasu.

Generalnie firmy domeny.pl nie polecam i ostrzegam by nie nawiązywać z nimi kontaktów szczególnie jako firma firma. Bo klienci indywidualni wygrywają sprawy dzieki Urzędowi Ochrony i Konkurencji Konsumenta.

W hostrankingu zostali oznaczeni jako najgorszy hosting :) to też moge potwierdzić testowałem ich usługe tylko tydzień i nic nie działało poprawnie na ich serwerach.

• 1 miesiąc temu...

A czy spotkaliście się z takim faktem, że po przysłaniu wam pro-formy i opłaceniu jej, nie otrzymaliście "prawdziwej" faktury VAT ?

Ja tak mam - nie mogę od nich wydębić faktury i to jest hak na nich, bo to złamanie ustawy o VAT - trzeba poinformowac ich skarbówkę!

Oj przeczytałem cały i obawiam się, że na nie dokładne czytanie są spore dowody Panowie.

Strona 67 tego wątku osoba domio2 pisze: 'zapoznalam się z aktualna ofertą...' ZAPOZNALAM - czyli kobieta, natomiast wiele osób mających pretensje do domeny.pl że - czytają dokładnie tylko tam nie było napisane - odpisuje:

'chłopie ogarnij się', 'nie wiem co Waćpan chce...', 'weź sie Panie ogarnij' itd. Nie przeczytaliście uważnie nawet pierwszego wyrazu z posta z którego wynika że to kobieta (pewnie właśnie pani ania z BOK). Totalna załamka.

A co do nieodbierania poleconych taka uwaga dla wszystkich na przyszłość - 2 nieodebrane polecone na oficjalny adres zameldowania odbiorcy traktuje się jako DOSTARCZONE. - temat sprzed wieeelu lat po unikaniu WKU.

Podobne praktyki jak domeny (bezczelne żerowanie na nieuwadze internautów - nastawienie tylko i wyłącznie na wyłudzanie) jeszcze stosował słynny pobieraczek ale to już inna historia.

• 2 miesiące temu...

Szukałem na forum czegoś innego, ale trafiłem na ten wątek bo przypomniałem sobie moją historię z domeny.pl

Pewnie na poprzednich stronach wypowiadały się osoby z tym samym doświadczeniem, nabyłem domenę za grosze albo za darmo, po roku zdecydowałem się by jej nie przedłużać i kara oraz groźba od windykatora.

Oczywiście, że nie doczytałem paru kruczków bo skoro do tej pory kupując w innych firmach kilkadziesiąt domen, nie spotkała mnie tego typu niespodzianka, to tutaj także jej się nie spodziewałem. Powiem krótko, domeny.pl daleko odstaje transparentnością swoich zasad i podejściem do klienta od konkurencyjnych firm. Nie polecam, komuna!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności