Skocz do zawartości

Czy ta domene warto pozycionowac?

Rekomendowane odpowiedzi

mam 3 letnia domene ktora jak zostala zarejstrowana byla pozycionowana przez dwa miesiace potem zostala zostawiona sama sobie wiekszosc linkow przychodzacych znikla i pozycjia z pierwszej strony spadla na jakies 200 miejsce

moje pytanie - czy warto pozycjionowac te domene czy jest ona stracona na zawsze i lepiej kupic nowa domene?

Dokładnie-bierz pod uwagę iż liczy się częstotliwośc linkwaoania,ty pewni wypadłeś właśnie za to iż nie umiałeś powoli tego skończyć,sam mam domeny które nie pozycjonuję od ponad roku a pozycja nie spada,bądz spada o pare oczek góra.Podlinkuj powoli może też zwiększ ilośc słów kluczowych.Do dzieła:).

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

jeżeli dalej są linki i domena ma ciągłość to bedzie ją łatwiej wrzucić na top ale trzeba wprowadzić jakieś zmiany na stronie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności