Skocz do zawartości

Linki czy banerki

matis

Rekomendowane odpowiedzi

:)

to nie teza tylko żart :) google przy pomocy mata curtisa próbuje nakazać nam zaprzestanie kupowania linków i przez to naruszania naturalnych wyników wyszukiwania, wiadomo że naturalny ruch częściej jest wytwarzany przez linki tekstowe a nie bannery :) tylko to chciałem zauważyć.

• 3 tygodnie później...
Powszechnie wiadomo, że sprzedawanie linków jest karalne

karalne? To co sobie wstawie na stronie to moja sprawa i nikt nie będzie mi mówił, że nie wolno bo zabronione. To co Google sobie czasami wymyśli nie jest guru według którego w Internecie mają zapanować jakieś nowe prawa. Internet nie należy do nikogo, a strona intrenetowa należy do mnie i to ja decyduje co będe z nią wyprawiał. Pozdrawiam.

Google nie jest guru a internet nie jest ich.

Ze swoją stroną możesz robić co ci się podoba.

Ale pamiętaj że google ze swoją wyszukiwarką też mogą robić co im się podoba ;-)

Nie maja obowiązku umieszczania tam twojej strony ;-)

I to ty chcesz mieć swoją stronę u nich a nie na odwrót.

Gdzieś słyszałem reklamę: "duży może więcej" ;-)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Google nie jest guru a internet nie jest ich.

Ze swoją stroną możesz robić co ci się podoba.

Ale pamiętaj że google ze swoją wyszukiwarką też mogą robić co im się podoba ;-)

Nie maja obowiązku umieszczania tam twojej strony ;-)

I to ty chcesz mieć swoją stronę u nich a nie na odwrót.

Gdzieś słyszałem reklamę: "duży może więcej" ;-)

dokładnie - brak konkurencji sprawia że Gugl jest jak TP.

Jedyna kleską może byc fakt ze webmasterzy bedą słuchali się wskazówek gugla bo to wzmacnia jego pozycje.

Banner powinien mieć większą moc z faktu wielkości bo strona wyraża swoją aprobatę do tej linkowanej w ten sposób.

Jednak jak ktoś zauważył to jaki cel ma umieszczanie bannera? Właściwie tylko po to by reklamowac.

Mało kto swoją fascynacje wyraża przez banner do jakiejś strony. Więc tutaj znowu wzmacia sie teoria że

link wmieszany w treść jest najbardziej wiarygodny bo tylko tak można powiedzieć " widziałem wczoraj super stronkę o myszoskoczkach - tu link"

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności