Skocz do zawartości

Artykul w Wirtualnej Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej podoba mi się podsumowanie, a raczej porada:

Jeśli chcemy, by nasza strona uzyskiwała dobre wyniki w wyszukiwarkach, najlepszym rozwiązaniem będzie zatrudnienie doświadczonych specjalistów z branży SEO, którzy pomogą zoptymalizować stronę, nie uciekając się do krótkotrwałych metod wykorzystujących luki w wyszukiwarkach.

Rozumiem, że ktoś kto chce sobie wykupić pozycjonowanie powinien sprawdzić najpierw w całym Internecie, czy dana firma nie wykorzystuje czasem technik spamerskich. w koncu każdy podpisuje się pod swoim dziełem, tak? ;)

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Paweł Dzedzej, to jest najlepsze

...najlepszym rozwiązaniem będzie zatrudnienie doświadczonych specjalistów z branży SEO....

Andrzej Chrystyniak

Synerway Sp. z o.o.

Pan Andrzej nie musi się przejmować naszą opinią, bo reklama zapewni firmie kilku, a może kilkunastu nadzianych klientów...

Gdybym miał takie możliwości to pewnie też bym odpicował artykuł dzięki któremu zdobyłbym klientów z grubym portfelem.

Chyba jesteśmy zwyczajnie zazdrośni - bynajmniej ja ;]

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

A ja sie chcialem spytac: czy katalogi, jeśli dodaje do nich swoje linki to mogą być uznane za farme? i czy ten filtr jest naprawde taki straszny jak go malują?:/

katalogi do których dodasz swój wpis niebędą uznawane za farme, większość z forum dodaje do katalogów. Tak filtr to samo zło, zadbaj o naturalny przyrost linków i różnicuj anchory a obejdzie się bez tego strasznego filtra.

P.S. Na przyszłość nierób off topa tylko poszukaj na forum przy pomocy szukajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności