Skocz do zawartości

Prawdziwy precel!

tj

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
No takie jest mniemanie, to w Waszym interesie leży aby podlinkować dodatkowo wpis, ja chciałem tylko w tym pomóc, cóż przejechałem się :)

No jak na parę dni to raczej OK z site ;)

hm...chciałem coś dopisać do precla, ale chyba szkoda czasu, mój wpis z 23 lipca nie został do tej pory zaindeksowany przez googla , a miał dodatkowo być adderowany.......

coś masz nie tak, normalnie to starczy dzionek, góra dwa, żeby googiel ładnie łyknął wpis, nawet bez żadnych dodatkowych linkowań.

Może zrób jakąś mapę serwisu, albo co.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ni miałem zbytnio czasu się tym zajmować ostatnio :)

Skuteczność Addera nie zależy ode mnie.

Jeśli Twój wpis był dodany jako jeden z pierwszych, to całkiem możliwe, że został "przygnieciony" przez inne, tym samym te które zostały dodane później, paradoksalnie, zostały wcześniej zaindeksowane.

Dodaje włąśnie jakieś bajery, żeby zatrzymać bota na dłużej.

Pozdrawiam.

Straciłem cierpliwość - 4 dni linkowania z e-weblinka na 1000 punktów, trzy dni "wiszenia" linków na Twojej stronie głównej precla (jako najczęściej odwiedzany i oceniany) i NIC - zero , poza zaindeksowaniem tytułu......(art. leżał na preclu już ze dwa tygodnie - wprawdzie bez linkowania)

Coś masz nie tak, googiel nie kwapi się indeksować podstron - nie tylko mojej ale i innych....

Wykasuj mój artykuł (nick usera taki jak tu) - puściłem go na mocniejszego precla.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zasadniczo, problemem było to, że artykuły na stronie występowały z sleszem, a linkowane były bez - to było głównym problemem, jest 50 BL, ale niestety nie są utożsamiane z tym artem. Zrobiłem 301, teraz już jest wszystko OK. W przeciągu dnia zostało zaindeksowanych 20 wpisów.

Co do Twojego wpisu, to został połknięty już 24 zeszłego miesiąca.

Co do Twojego wpisu, to został połknięty już 24 zeszłego miesiąca.

sorry, ale żadne ze zdań nie było znajdowalne przez googla...a takie "łyknięcie" mnie nie interesuje.

SKasuj go - jest w mocniejszym preclu i zdrowo go linkuję.

M

• 1 rok później...

A odgrzebię :P

Czy ten precelek jest jeszcze aktywny? Widzę, że PR=2, ale ostatni wpis jest gdzieś z marca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności