Skocz do zawartości

Reklamy zginely, nie moge sie zalogowac

Stars

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zniknely mi na stronie reklamy, chce sie zalogowac na stronie https://www.google.com/adsense/ jest tylko klawisz 'zarejestruj'. Gdy na chama probuje sie zarejestrowac to mimo ze mam wybrany kraj polska wypisuje ze musze podac stan, a jak wpisze wojewodztwo to ze nie ma takiego stanu! Wiece o co chodzi? Wogole formularz rejestracji przy walidacji bledy wpisuje zwykla czarna czcionka tak ze nie widac co jest nie tak. Cos chopaki z googla rzezbia czy jak?

pzdr

Stars

Hehe, to nie ban, od kilku dni nie da się zalogować jak masz adblock, albo w inny sposób filtrójesz reklamy google :zeby:

Ale jazda rzeczywiscie adblock wyczyscil polowe strony logowania ;] Nie wpadlbym na to by odpalic ie lub opere! Wielki dzieki!

pzdr

Stars

:zeby: I dobrze ;) Ja filtruje tylko kliki na swoich witrynach ;) I gorąco to polecam ;p Unika się strachu kiedy łapka się omsknie.

W opera: *iclk*TuTwojID(bez pub- same liczby)*

ADBLOCK = ZŁO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności