Skocz do zawartości

Kilka pytan

marian123

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Czy można mieć dwa konta w AdSense? Sprawa wygląda następująco. Założyłem konto AdSense na siebie (jestem pełnoletni), uzbierałem 50$, przyszedł pin, adres i konta zweryfikowane. Jednak przypomniałem sobie, że rok, półtora temu założyłem konto na ojca - dane praktycznie identyczne, tylko imiona, telefon i data urodzenia inna (o ile trzeba było podawać - nie pamiętam). Konto założone na 'ojca' jest niezweryfikowane a na koncie jest bodażje 1,7$. Pisze, bo coraz bliżej do wypłaty, mojej pierwszej zresztą, jednak nie tak małej - powinno 'dociągnąć' do 600$. Boje się trochę, że nie dostanę kasy, że google na siłe wyszuka jakiś punkt regulaminu na mnie. CTR na poziomie 6%, ani razu nie klikałem we własne reklamy, nikogo nie prosiłem aby to robił, strona zgodna z prawem polskim jak i polityką AS. Pozdrawiam serdecznie, Marian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności