Skocz do zawartości

Reklamowka we flashu - co sadzicie

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

Zbudowalem jedna reklamowke we flashu.

Wydaje mi sie ze jest dosc ciekawa i ma nadzieje, ze sie spodoba. Chce ja jeszcze troche dopracowac, wiec przydalyby sie opinie.

pobawcie sie guzikami (mouseover) i kliknijcie na pomaranczowy guzik .

Bez obaw, nie bedziecie przeniesieni na zadna strone (no chyba, ze klikniecie na jeden z czerwonych guzikow) .

Napiszcie co sadzicie o tej reklamowce: https://www.miscproject.com/ewiza/images/panel.html

Jestem otwarty na wszelkie propozycje.

uwielbiam stare gry, ale wole zeby stara grafike zostala w tych grach. Szczerze mowiac cos mnie razi w tej stronie.

Fajny pomysl gorzej z wykonaniem.

Ja sam mam problemy z wykonaniem, poniewaz nie jestem artysta.

Ale:

1) Przyciski sa jakby doklejone, nie tworza jednej calosci.

2) Wszystko wyglada jakby sie mialo rozpasc brak spojnosci

3) Troche inne kolory, niektore sie gryza ze soba (ale jak wspomnialem nie potrafie powiedziec ktore)

4) Ktora strona o hostingu byla pierwsza Twoja czy Michala??

A ja nie będe miał sygnaturki

1) Przyciski sa jakby doklejone, nie tworza jednej calosci.

2) Wszystko wyglada jakby sie mialo rozpasc brak spojnosci

3) Troche inne kolory, niektore sie gryza ze soba (ale jak wspomnialem nie potrafie powiedziec ktore)

4) Ktora strona o hostingu byla pierwsza Twoja czy Michala??

Ja nie jestem profesjonalista flasha, wiec nie spodziewaj sie cudow.

To jest i tak znacznie wiecej niz na codzien mozna uswiadczyc na polskich stronach (nie chwalac sie :lol:.

Chyba mozna cos zrobi

uwielbiam stare gry, ale wole zeby stara grafike zostala w tych grach. Szczerze mowiac cos mnie razi w tej stronie.

Fajny pomysl gorzej z wykonaniem.

Chyba mozna zabrac sie za cos nie bedac profesjonalista.

Ja jestem uczulony na krytyke, ktora specjalnie nic nie wnosi.

Szczerze mowiac oczekuje raczej sugestii, a nie samej krytyki (bo z tego komentarza wynika, ze powinienem to wyp...).

Jezeli chodzi o hosting, to robilismy to niezaleznie. Michal byl szczerze mowiac chyba pierwszy ( nie wiem ile).

Nie "wypieprzaj" tylko dopracuj. Nie potrafie powiedziec co nalezy poprawic. Poniewaz sie nie znam, nie mam zmyslu artystycznego. Co napisalem.

A skrytykowalem poniewaz pomysl mi sie bardzo spodobal, ale na stronie cos nie gra i to bardzo. Cos razi w oczy.

Ja osobiscie do dobierania kolorow uzywam narzedzi sieciowych, poniewaz ufam im bardziej niz sobie.

A ja nie będe miał sygnaturki

A skrytykowalem poniewaz pomysl mi sie bardzo spodobal, ale na stronie cos nie gra i to bardzo. Cos razi w oczy.

Pomysle nad tym. Ja chcialem, ze to byl taki maly industrial. Nad kolorami fkatycznie moge popracowac, ale jezeli chodzi o "przyklejone guziki", to raczej to zostawie, bo dopasowanie ich do tla ktore ma taka reksture byloby trudne.

Moze popracuje nad innym tlem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności