Skocz do zawartości

Es - system wymiany linków

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Es - system wymiany linków

Plusy:

- Nie musisz się rejestrować! (wystarczy pobrać skrypt i gotowe)

- Darmowy

- Nowoczesna budowa

- Nie pozycjonujemy naszych stron

- Brak systemu puktowego daje możliwość pozycjonowania strony w nieskończoność!

- Pozycjonuje w google, wp, onet i wielu innych wyszukiwarkach

- Zmiana linków na Waszych stronach co 15 dni

- Plik raportu na Waszym serwerze

- Prosty i skuteczny

Nie czekaj! Pobierz skrypt i obserwuj wzrost pozycji swojej strony w wyszukiwarkach!

https://essystem.go.pl

Jeśli ktoś chce współpracować zapraszam na GG: 8979117 (często niewidoczny)

Po prostu chciałem stworzyć system, który nie wymaga rejestracji jest prosty w instalacji i można go zainstalować na każdym serwerze B) Niedługo mam zamiar udostępnić skrypt systemu.

Nie jest to jakaś tam superprodukcja :peace: - ale zapraszam do testowania.

- Daje najszybciej efekty

- Pozycjonuje wasze a nie nasze strony

nie wierze

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Szczerze mówiąc to nie wygląda to zachęcająco.

1. Brak danych teleadresowych (chociaż linkme też nie ma)

2. Darmowy e-mail i gg jako kontakt

3. Strony systemu też brak w sumie bo to ... .go.pl sie nie kwalifikuje niestety :D

Ciekawe, kto się zapisze.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

potestowac mozna ale nic wiecej

dobry system do wymiany linkow na zapleczu (np.na 300 domenach)

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Jak dla mnie jakoś to wszystko słabo wiarygodne i za dużo niewiadomych - nie ma żadnego panelu, wszystko w plikach txt, do tego instalacja zawiera za mało informacji.

Programista nie przewidział, że serwer może mieć wyłączone fopen / file_get_contents

$anchory=file_get_contents("anchory.txt")
$raport=file_get_contents("raport.html")

i zmienne globalne

$adres=$_SERVER['HTTP_HOST']

Poza tym 6 czy 7 - krotne kodowanie przy pomocy base64_encode(), 2 - krotna kompresja i dekompresja kodu to jakaś parodia obciążająca tylko niepotrzebnie serwer, a odkodowanie skryptu zajmuje kilka minut nawet lamerowi :)

A po odkodowaniu można podłożyć własne zmienne i dymać na tysiące sposobów :D więc ...hmmm

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

No właśnie nie bardzo :D Możesz podkładać co chcesz ale wiesz system nie weźmie Twojej stronki pod uwagę przy dalszej wymianie a dlatego tak śmiesznie zakodowane bo nie mam dostępu narazie do php shielda a tego i tak 80% zwykłych userów nie odkoduje :)

A tak na serio to ta stronka to narazie testy systemu gdybym miał zamiar prowadzić takie coś kupiłbym domene zrobił ładną stronke itd... Mam zamiar niedługo udostępnić skrypt całego systemu - może komuś się przyda i ktoś się czegoś nowego nauczy :)

https://phpfi.com/251868

Nie chce się zagłębiać ale

if($_GET['co'] == 'aktualizuj')
{
$linki=stripslashes($_POST['linki']);

moim zdaniem pozwala na przesłanie własnych linków do systemu. Nie ma przed tym żadnej autoryzacji. Niech jakiś ambitny się do tego dorwie tylko...

#Ktoś chyba nie pomyślał o nawet o opisaniu jak swoje linki publikować w tym :D

## Zupełne nie jasne zasady przyznawania linków, też dyskwalifikują.

[...] system nie weźmie Twojej stronki pod uwagę przy dalszej wymianie[...]

Uwierz mi, że weźmie :)

Jeden z przykładów:

Zapisujesz linki do .txt, chwilę potem ja podmieniam treść pliku i przez 24 godziny (co dobę je wymieniasz, tak? :D ) wyświetlają się moje linki albo jakakolwiek treść. Później Twój system nadpisuje moją treść, ja podmieniam zaraz potem, jak pojawi się Twój UA czy IP i tak dookoła ;)

Pisać dalej? :P

Sam algo rozdający linki, to naprawdę o wiele za mało, taki system ma wielu z nas do użytku wewnętrznego :)

Testowałem e-weblinka, gdzie prace nad nim trwały kilka miesięcy, dlatego, że cały czas znajdowaliśmy jakieś możliwości oszustw. Tego typu dziury zostały tam załatane właśnie dzięki testerom.

Jeśli chcecie stworzyć dobry, mocny i wiarygodny system wymiany linków, to napiszcie porządny skrypt, którego nie da się oszukiwać, zainwestujcie w serwery i kilka (dziesiąt) adersów IP, potestujcie pół roku, a na pewno dodam swoje marne 800 spamiarek :P

EDIT: mkr mnie uprzedzil ;) więc sam widzisz, że najprostsze błędy wyłapuje każdy, a wierz mi, że jest ich o wiele więcej ;)

Czy opublikujesz oświadczenie, że cyt. "nie pozycjonujemy naszych stron" wraz z wekslem in blanco opiewającym na okrągłą sumę jako zabezpieczenie na wypadek, gdybyś jednak nas okłamał?

(W ogóle, do kogo ja piszę, świadczenie usług drogą elektroniczną a kompletny brak danych, delikatnie mówiąc to sprzeczne z obowiązującym w Polsce prawem...)

Pozdrawiam, J.

Dobra, prawda jest taka że sam bym nawet nie próbował tego ściągać, nie wierze że ktoś kto miał by napisać dobry system wymiany linków postwić go na serwerze dedykowanym suporttowanym drugim by zawsze wszystko działało, nie miał 2$ na domene...

Pozatym człowike znikąd karze instalować swoje skrypty, i wsumie tyle wimy...

a za tydzień połowa nie ma danych do swoich kont... ?

Szczerze odradzam tą pisakownice, bo nie ma sensu nawet wchodzić na ich stronę...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Ogólnie prymityw :)

A pomyślałeś o wartości stron wprowadzonych do systemu ? Na jakiej zasadzie będziesz oceniał ich wartość pozycjonerską? :D

Napisanie skryptu, który z automatu stworzy mi 30 000 nie zaindeksowanych wildcardów zajmie jakieś 15 minut :) i wszystkie linki moje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności