Skocz do zawartości

Przewidywany Pagerank

Grzegorz Getka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na stronce do sprawdzania pr przewiduje mi 5, teraz mam 4. Jak to traktować ? Poważnie, czy z przymrużeniem oka ?

Pzdr

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Google nie ma takiego narzędzia do przewidywania PRa, a co za tym idzie wszystkie inne nie mogą być wiarygodne. Z doświadczenia podejrzewam, że chodzi Ci o iwebtools i nie jest ono wiarygodne.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Tak, chodzi dokładnie o to narzędzie. Dobra, najważniejsze żeby nie spaść z PR=4

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Takie cuda przewidywały mi PR7 a spadał z 5 na 3. Dla innej strony wywróżyło 3->4 a było 3->5.

Nie ma co temu ufać. Sam zrobiłem narzędzie działające na zasadzie takiej jak iwebtools i wyniki były zupełnie z kosmosu :) Było to około rok temu. Może od tego czasu zmienili metodykę "przewidywania" ale wątpię.

Ja też z ciekawości ostatnio zerknęłam na przewidywany PR i najpierw dla jednej strony wynosił 6, a po tygodniu 5. Zobaczymy z końcem miesiąca ile tak naprawdę będzie :)

macie skrypt:

<form method="post">
URL:<br>
<input type=text name=url><br>
<input type=submit name=submit value=Przewiduj>
</form>
<?
if(isset($_POST['submit']))
{
  print "Przewidywany PageRank twojej strony to 10, a może i nawet 12.";
}
?>

Każdemu link na allegro wepchniecie...

Sorka że nie XHTML ale jak ktoś zapłaci to przerobie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności