Skocz do zawartości

adder - optymalna konfiguracja

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Założyłem temat ponieważ chciałbym rozwieść moje wątpliwości dotyczące konfiguracji addera 4. Na początek weźmy "Tytuł", ja staram sie trzymać zasady czym większa różnorodność tytułów i opisów tym cała sieć linków wygląda naturalniej, ale ile ma być tych tytułów? obecnie mam ustawione tak(losowo):

zakłady bukmacherskie#zakłady sportowe#bukmacherzy#sts

w grę wchodzi jeszcze takie rozwiązanie tytułu(losowo):

zakłady bukmacherskie, zakłady sportowe, sts#Bukmacherzy online, bukmacherzy, zakłady online#Promocje bukmacherskie, bonusy bukmacherskie, darmowe typy

Czy taka ilość tytułów będzie uznawana za naturalność? Który ze sposobów będzie bardziej korzystniejszy dla strony? Admin seoadder na forum pisze że warto mieć kilkadziesiąt tytułów a w pomocy addera że optymalna ilość to 3 tytuły, która teza jest korzystniejsza?

Nurtuje mnie jeszcze opis, obecnie mam ustawiony na losowy i wygląda on mniej więcej tak:

"opis zawierający 200 słów#drugi opis zawierający 200 słów"

Czy dwa opisy to wystarczająca ilość? Czy bardziej naturalnie będzie jak będą 3-4 opisy? W pomocy pisze że najbardziej korzystna ilość to 2-3.

Słowa kluczowe mam wypisane (dość sporo) po przecinku i są w trybie mieszanym, wydaje mi się to jak najbardziej korzystne ustawienie. Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi na moje pytania, szukałem podobne tematu ale się nie doszukałem :)

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

To dziwne ponieważ znajomy daje jeden tytuł np. pozycjonowanie stron www a adder sam miesza i wychodzi coś takiego np. stron pozycjonowanie www, www stron pozycjonowanie itp, nie dodaje tak jak Ty kilku opisów, daje jeden a adder sam go pomiesza. Wkońcu po to ma opcje mieszaj :)

Wkońcu po to ma opcje mieszaj wink.gif

Widzę, że to Ty nieźle mieszasz :pytajnik: Nie wprowadzaj ludzi w błąd proszę :)

Znajomy nie wychodzi na frazy mieszane dlatego, że adder miesza, niestety to tylko maszynka do spamowania i nie zaszczepiono jej sztucznej inteligencji :)

@Han - widzę, że dojrzałeś do tego, żeby pozycjonować się na więcej fraz :pytajnik: i bardzo dobrze :pytajnik:

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Spamiarka zawsze pozostanie spamiarką i jak dodasz do 3000 katalogów stronę to czy będziesz miał 2 czy też trzy różne tytuły, opisy, keywordsy to i tak będzie to spam.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@Han - widzę, że dojrzałeś do tego, żeby pozycjonować się na więcej fraz wink.gif i bardzo dobrze smile.gif

Dzięki :D

Ale wracając do tematu, chodzi mi głównie o odpowiedz na pierwsze pytanie dotyczące tytułu. Adder nie jest ideałem ale lepsze wpisy adderem niż żadne, znając mój zapał to dodawała bym przez 2 tygodnie do katalogów i na tym by się skończyło :)

Pozdrawiam

Spamiarka zawsze pozostanie spamiarką i jak dodasz do 3000 katalogów stronę to czy będziesz miał 2 czy też trzy różne tytuły, opisy, keywordsy to i tak będzie to spam.

A jak nazwiesz zrobienie 200 stron tematycznych linkujących do domeny pozycjonowanej?

Przestań używać słowa spamiarka, spam, spamować... w ogóle wykreśl to ze swojego słownika jeśli chcesz się zająć pozycjonowaniem (o czym świdczy Twoja obecność tutaj). Ty robisz zaplecze, zdobywasz linki, linkujesz zaplecze... ale nie spamujesz.

Czym się różni dodanie do 3k katalogów od dodania do dmoza i pobranie wpisu przez 3k kopii dmoza? Czym różni się link w stopce twojego serwisu od linku w stopce z systemu? I kogo obchodzić będzie czy to spam czy nie spam? Googla to obchodzi? Coś ty za kodeksów się naczytał?

Sorki za off ale zaczynam wymiękać z tym spamowaniem. Paranoja jakaś z tymi walczący o white seo antyspamiarko-spamerami, co tylko swoje zaplecze (oczywiście nie spamerskie) linkują.

Twój post google wniósł i mój też, ale może następnym razem zanim napiszesz cos o spamie i spamowaniu zastanowisz się 2 x.

Sorki za off ale zaczynam wymiękać z tym spamowaniem. Paranoja jakaś z tymi walczący o white seo antyspamiarko-spamerami, co tylko swoje zaplecze (oczywiście nie spamerskie) linkują.

Twój post google wniósł i mój też, ale może następnym razem zanim napiszesz cos o spamie i spamowaniu zastanowisz się 2 x.

:D:) :) :D :D :D:D;) ;)

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

100 % racji

Temat odkopuje bo nadal nie uzyskałem odpowiedzi, Głównie chodzi mi o pierwsze pytanie, jak będzie lepiej. 4-5 tytułów składających sie z pojedynczych fraz:

zakłady bukmacherskie#zakłady sportowe#bukmacherzy#sts

czy lepiej ustawić 4-5 tytułów zawierających po kilka fraz w sobie:

zakłady bukmacherskie, zakłady sportowe, sts#Bukmacherzy online, bukmacherzy, zakłady online#Promocje bukmacherskie, bonusy bukmacherskie, darmowe typy

Jeżeli macie dobry humor to odpowiedzcie też na drugie pytanie :P

A jak nazwiesz zrobienie 200 stron tematycznych linkujących do domeny pozycjonowanej...

Jest pewna różnica pomiędzy stronami robionymi pod zaplecze gdzie piszesz sam artykuły lub piszą Ci je inni, a dodawaniem do setek precli i katalogów tego samego wpisu. Gdyby niektórzy zechcieli to zrozumieć, to nie pisali by czemu ich podstrony wpadają w SI,a ja nie musiałbym codziennie usuwać takich wpisów ze swoich blogów i katalogów (pewne nie tylko ja). Według twojego punktu widzenia, to i setki niechcianych maili, które otrzymujemy codziennie powinniśmy uznać nie za spam a za reklamę. Nie wspomnę już o viagrze i innych środkach na potencje, które są "reklamowane" na forach dyskusujnych bez wiedzy i zezwolenia ich adminów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Co ;) ???????? A od kiedy to spam liczy się ilością tytułów czy opisów w adderze? Ja adderem dodaje wartościowe strony do katalogów. Niemożliwe czy co?

A jak nazwiesz zrobienie 200 stron tematycznych linkujących do domeny pozycjonowanej?

Przestań używać słowa spamiarka, spam, spamować... w ogóle wykreśl to ze swojego słownika jeśli chcesz się zająć pozycjonowaniem (o czym świdczy Twoja obecność tutaj). Ty robisz zaplecze, zdobywasz linki, linkujesz zaplecze... ale nie spamujesz.

'I TEJ WERSJI BEDE SIE TRZYMAL PRZED KAZDYM SĄDEM' :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności