Skocz do zawartości

Czy dzięki temu oda się nam zwiększyć CTR?

Dariuss

Rekomendowane odpowiedzi

A ja Wam powiem, ze wszelakie techniki maja mizerny wplyw na klikalnosc - jak reklamy beda dobre tematycznie, beda klikali, jak nie beda dobrze - mozna kombinowac na wszystkie sposoby i tak nie zwiekszy to znacznie klikalnosci.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja również mam statystyki na stat24.pl, ale nigdzie nie moge znaleśc tej funkcji...

Masz darmową wersję ?

Tak mam darmową wersję, koło przycisku do wylogowania w prawym górnym roku jest taki kolorowy kwadrat z napisem ClickMapa. Nie da się nie zauważyć ;)

No to niestety ja nie mam tej opcji :D

hm ja na wszystkich kontach stat.pl (darmowych) mam taką opcję

deededba036fc122.jpg

regułamin

Ja również mam statystyki na stat24.pl, ale nigdzie nie moge znaleśc tej funkcji...

Masz darmową wersję ?

Tak mam darmową wersję, koło przycisku do wylogowania w prawym górnym roku jest taki kolorowy kwadrat z napisem ClickMapa. Nie da się nie zauważyć :soczek:

No to niestety ja nie mam tej opcji :jezyk1:

hm ja na wszystkich kontach stat.pl (darmowych) mam taką opcję

deededba036fc122.jpg

Ja posiadam dwa konta, na jednym jest dostępna ta usługa, a na drugim nie. Myślę że wynika to z wielkości serwisu. Jedną stronę posiadam z kilkoma podstronami (dla niej uaktywniła się usługa), a druga posiada ponad 800 podstron.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

a tak się rozkładają kliknięcia w reklamy, zawsze myślałem że ludzie klikają w tytuł reklamy a nie całkiem obok niej

..bo jak na moje oko to wygląda na przypadkowe kliknięcia...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności