Skocz do zawartości

Minister sportu...

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o naszej nowej minister sportu i turystyki.... Bo ja to kiepsko widzę. Po pierwsze to robote dostała po znajomości od Szanownego Pana Prezydenta i teraz będzie robić co tylko on zechce. A czy ona wogóle wie co to jest spalony w piłce nożnej? Nie sądze...

no i jeszcze zajmie się euro.... "jeszcze żaden kraj na organizacji tej prestiżowej imprezy nie stracił"...ale Polak potrafi :-) kiedyś musi być ten pierwszy raz....

Co do Euro to jednego jestem pewien... Mistrzem Europy w 2012 roku zostaną... Wietnamczycy ze stadionu=)))))))))))

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

To juz druga kwoka w wsrod kaczek, co to nie wie, jak sie wyslowic...Ale w to graj PiSdusiom Kaczkowatym! Oni takiego staffu potrzebuja...Najpierw Glapa Fotyga a teraz Sierotka Marysia ta nie wiem nawet, jak sie nazywa...Teraz posuna paru lalusiow (np. tego wiecheckiego) i GHospodarka Morska bedzie kierowala pewnie Pani Hania, co to ryby w rybnym kiedys sprzedawala...

Co na tydzień ją powołał :D Czy do września ;p

Mnie zaskakuje to, że wszystko Co pis obiecuje ma się stać kiedy skończy się ich kadencja... Czyli nic nie wyjdzie z tego a winę zrzuca na następców, bo oni się już do władzy nie dorwą moim zdaniem.

Mnie zaskakuje to, że wszystko Co pis obiecuje ma się stać kiedy skończy się ich kadencja... Czyli nic nie wyjdzie z tego a winę zrzuca na następców, bo oni się już do władzy nie dorwą moim zdaniem.

kiedyś bodajrze u majewskiego widziałem jak "Janas"się wypowiadał ... zadano mu pytanie dlaczego z nim reprezentacja przegrywała a z Leo Benhakerem wygrywa... odpowiedział: "Ja obliczyłem że my zaczniemy wygrywać w 2009 roku a że moje przewidywanie spełniają się tylko że trochę wcześniej... to wyłącznie moja zasługa" no i tak samo jest z Kaczyńskimi

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Co Wy się tak uczepiliście - mamy rząd ekspertów wszyscy znają się na wszystkim i mogą zastąpić każdego :D

Tylko się cieszyć, że u nas każdy może być ministrem.

I nie wierzcie Dosi że "co jest do wszystkiego to jest do niczego" - to była tylko reklama proszku ;)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności