Skocz do zawartości

Opinia testera pod katem czystego kontentu - systemy

pavka

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie jak to wyglada z Link Vaultem z platnym kontem?

wygląda bardzo ładnie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

chodzi mi o to czy zakup platnego konta rozwiaze problemy:

- na koncie bezplatnym wolno przydziela Vaulty mimo ze np.dana strona ma duzo zaindeksowanych stron na ktorych wykryto linki z Vaulta

przykladowo

Vaultage 620

Category Science - General

Main Keywords ..........

Language Polish

Script Language PHP - change to ASP

Script Version 1.4.01

Pages in Vault 933

Link Spaces Available 3519 cached

Link Spaces Filled 706 cached

oraz druga strona

Vaultage 46

Category Science - General

Main Keywords .........

Language German

Script Language PHP - change to ASP

Script Version 1.4.01

Pages in Vault 104

Link Spaces Available 312 cached

Link Spaces Filled 308 cached

tak naprawde nie jestem w stanie zrozumiec skad wynikaja te punkty

:/

Używaj Cuilla i Hakii

płatne konto na pewno rozwiąże problemy z limitem dziennego przydzielania linków :P

linki trafiaja na strony "wartościowsze"

zyskujesz troche punktów

jest lepsza kontrola nad rozdzielaniem linków

natomiast IMO przy Twojej znikomej ilości pkt nie sądze aby sie opłacało zakładac płatnego konta

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dokladnie

tylko ze moja znikoma ilosc punktow wynika z .... no wlasnie z czego

teraz z tych 2 stron mam 660 vaulotw, byl czas ze bylo ich nawet 2500 takze roznice sa kolosalne

Używaj Cuilla i Hakii

zwiększ ilość BL aktualizuj częściej strone ilość pkt w LV jest związana z site i częstotliwością odwiedzin googlebota

po dodaniu sitemapy google zaczac indeksowac strony z linkami w Vaulcie ktory pozniej widzi ich bot

Wczesniej te strony byly zaindeksowane ale niestety bez linkow a wiec nie przyznawalo punktow

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności