Skocz do zawartości

domena eu.pl

fomes

Rekomendowane odpowiedzi

wynalazlem domeny z nowa koncówka pierwsze widze pierwsze slysze bo tez i na tym sie nie znam ale dziwne przeczytajcie prosze i odpiszcie mi co sadzice

Chcialem ku[ic domene www.bieszczady.eu.pl i prawie kupiel bo jeszcze im nie zaplacilem ale zobaczcie co mi napisali

Witam.

Potwierdzam zarejestrowanie dla Pana subdomeny „www" w domenie bieszczady.eu.pl.

Właściciel subdomeny „ www" nie ma praw do innych subdomen w domenie Bieszczady.eu.pl.

Koszt: 100 zl + VAT 22% na rok.

O co im chodzi czy to ma sens i sie oplaca dzieki wielkie wszytskim za dodp ich strona www.eu.pl

Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów.

Nie daj się zrobić w bambuko, chcą ci odsprzedać subdomenę.

Nie ma takiej końcówki jak eu.pl, jest natomiast końcówka .pl. Panowie z alitty kupili domenę "eu" z kocówką .pl

Jaśniej się nie da ;-)

Edit: Samuel był szybszy ;-)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

nker: Nie jest bez znaczenia, bo jak eu.pl dostanie bana w Google, to będzie lipa. Lepiej kupować globalne domeny, pamiętacie jak było z *.szkola.pl, *.mazury.pl - nie było przez długi czas żadnej z tych (i nie tylko tych) domen strony w indeksie G.

fomes: Jestem ścięty na krótko, można powiedzieć, że na jeża i z tego powodu nie czeszę się za częstu :yahoo:

bnormalny.jpg

Tam daleko w Himalajach powiesił się słoń na trąbie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności