Skocz do zawartości

[Pożyczę] Książki na temat tworzenia stron www etc - Warszawa

sfah

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem młodym chłopakiem bez jakiegokolwiek budżetu, który chciałbym wreszcie uzupełnić swoją wiedzę w zakresie tworzenia stron www. Dlatego jeśli ktoś ma może książki, które mogłyby mi pomóc wejść w ten temat, książki których już nie potrzebuje w danej chwili, a chciałby mi pomóc zabić wakacyjną nudę to byłbym bardzo wdzięczny jeśli może mi je pożyczyć. Chodzi o to, że od zawsze się tym interesowałem, ale nigdy nie potrafiłem zacząć nauki, dlatego wiedzę mam tak naprawdę zerową. Teraz mam dużo czasu, chętnie więc bym usiadł i poczytał co nieco tak by zagłębić się w temat i może zacząć coś tworzyć na własny użytek. Wiem, że w necie znajdę wiele poradników jak zaczynać etc, jednak wiem też, że są na pewno osoby, które mają książki, które mogą mi pomóc zaprzyjaźnić się z takimi pojęciami jak div, css czy inne póki co dla mnie cuda, a takich książek póki co nie potrzebują.

Chętnie bym takie książki pożyczył, przeczytał, popróbował trochę, a potem od razu w nienaruszonym stanie oddał. Jeśli jest ktoś z Warszawy kto chce mi pomóc bardzo proszę o kontakt:

sfahsfah [ at ] gmail [ dot ] com

Gwarantuję, że można mi zaufać - książek nie ukradnę, nie popsuję, nie posprzedaję - jedynie mi chodzi by wreszcie się czegoś nauczyć. :)

Dziękuję serdecznie z góry za zainteresowanie,

Pozdrawiam - Maciej Barański.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności