Skocz do zawartości

Kolejny z serii Wito Team

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, jestem presell maszyną :yahoo: ale teraz się rozkręciłem i nawet stawiam swoje presellki ;)

takie pytanko z innej beczki :> ty masz dedyka z paroma IP ? czy te twoje wszystkie presellki na innych hostingach lub na tym samym IP ?

bo zastanawiam sie czy nie zainwestowac w jakąś większą spamownie :D

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

hehe, jestem presell maszyną :D ale teraz się rozkręciłem i nawet stawiam swoje presellki ;)

takie pytanko z innej beczki :> ty masz dedyka z paroma IP ? czy te twoje wszystkie presellki na innych hostingach lub na tym samym IP ?

bo zastanawiam sie czy nie zainwestowac w jakąś większą spamownie ;)

wszystkie na innych hostingach - nigdy nie powielam - daje mi to większy Powerek z zaplecza :)

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

hehe, jestem presell maszyną :D ale teraz się rozkręciłem i nawet stawiam swoje presellki ;)

bo zastanawiam sie czy nie zainwestowac w jakąś większą spamownie ;)

wszystkie na innych hostingach - nigdy nie powielam - daje mi to większy Powerek z zaplecza :)

hmmm, moglbys polecic jakies dobre male konta na takie hostingi na pare stronek ?

z góry dzięki za info ;)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

hmmm, moglbys polecic jakies dobre male konta na takie hostingi na pare stronek ?

z góry dzięki za info ;)

Wpisz w Google: "tani hosting" i szukaj nawet na dalekich podstronach. A odwracając Twoje pytanie: zdecydowanie NIE POLECAM pozycji nr 1 na wspomnianą frazę...

z góry dzięki za info :D

Wpisz w Google: "tani hosting" i szukaj nawet na dalekich podstronach. A odwracając Twoje pytanie: zdecydowanie NIE POLECAM pozycji nr 1 na wspomnianą frazę...

Dobrze wiesz że zawsze lepiej coś z polecenia :) zauwazylem ze wczechowicz duzo PP ma dlatego pytam Go ;) może pomoże ;p nie chcę się niepotrzenie przjechac na temacie taniego hostingu ;p

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Dobrze wiesz że zawsze lepiej coś z polecenia :P zauwazylem ze wczechowicz duzo PP ma dlatego pytam Go ;) może pomoże ;p nie chcę się niepotrzenie przjechac na temacie taniego hostingu ;p

Dlatego napisałem czego nie polecam;) i radze trzymac sie od "tego" z daleka;)

Dobrze wiesz że zawsze lepiej coś z polecenia :P zauwazylem ze wczechowicz duzo PP ma dlatego pytam Go ;) może pomoże ;p nie chcę się niepotrzenie przjechac na temacie taniego hostingu ;p

Dlatego napisałem czego nie polecam;) i radze trzymac sie od "tego" z daleka;)

A co możesz polecić ;p ?

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności