Skocz do zawartości

Page rank update list - nie trafil

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

papieros

Przewidywania sa tylko przwidywaniami i naprawde nie ma co sobie tym zawracac glowy, kiedy to bedzie. Jak bedzie to bedzie i wtedy bedziemy mieli co analizowac, a do tego czasu, jak i pozniej trzeba sie starac o linki, wymyslac nowe skrypty serwisy itd.... WIecej to da dobrego niz zastanawianie sie nad publicznym update, z ktorego w sumie mogliby zrezygnowac, bo i tak licza sie wyniki a nie oklamana ilosc linkow pokazywanych przez Google lub oklamany PR.

O jezu, co za dzien, najpierw moderator teraz Site Admin czuje sie zaszczycony:)

Site Adminie, trzeba najpierw poczytac i przeszukac forum zanim sie cos napisze ;), (to oczywiscie zart) ale juz tlumaczylem - mianowicie

Informacja o updajcie BL o tyle jest mi przydatna, ze:

1. staram sie o linki (jak zauwazyles , oto warto sie starac), niestety jest to czasochlonne zajecie

2. strony linkuja do mnie z opoznieniem (jakies 5 -10 dni).

3. mam mase innej roboty.

Ergo :

jesli BL update bedzie za tydzien, dwa warto jeszcze powalczyc o linki

byc moze pojawia sie juz w tym updejcie, jesli mialbyby byc jutro albo pojutrze to wole sie zajac inna robota, bo i tak zalapia sie dopiero za miesiac, takze sam rozumiesz mam nadzieje.

PS. Kazda wiedza moze sie okazac przydatna, od przybytku glowa nie boli

PR się jednak liczy choćby i okłamany pomaga przy wymianie linkami z innymi rzeczą oczywistą jest że chętniej wymienię się linkiem ze stroną o PR-5 ale ona ze mną nie bo mam przykładowo pr-0 który pokazywany jest w toolbarze i innych narzędziach. :?

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

Co do PR to zgadzam się z Michałem, a propo (doszła???)

To są tylko przeiwdywanie obliaczen na podstawie historii chociaż ostatnio ostre ruchy na mojej stronie więc coś się święci ale i tak jest to jak z prognoizą pogody jutro słońce a tu DESZCZ a PR chciałbym się dorobić 7 i o to będe walczył jak dziki pies :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności