Skocz do zawartości

Dlaczego tak mało płaci?

Shimer

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powoli opuszczam Google Adsense,; przyczyny - średnia 1 cent za click. Uważam, że takie zachowanie jak uznanie okresu wakacyjnego za możliwość zarobienia na użytkownikach systemu jest nie fair. Są inne systemy wartościowe, nawet jeśli jest mniejsza klikalność to więcej płacą, nie warto wspierać potentata.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla osób, które posiadają strony o tematyce : film muzyka erotyka warez itp., polecam GOD - polski program P2P . [uwaga reflink]

Od razu mówię, ze choć reklamuje program od ponad roku, to z niego nie korzystałem, natomiast ludzie go kupują, ma dobre recenzje od kilku gazet komputerowych itp. A co najważniejsze, zarabia nawet do 5 razy więcej, niż reklamy tradedoublera (umieszczone dokładnie na tych samych stronach .....

Wyszukiwarki napisów do filmów divx - było 14 , zgadnij, ile zostało ?

Napisy do filmów

Znajdź aforyzm dla Twojej kobiety, koleżanki, siostry, mamy, albo w ostateczności dla żony ( najlepiej czyjejś, hihi )

Cytaty wybierane przez kobietę ! będą pasować najlepiej.

Aforyzmy , Cytaty

Ja mam 0,04 za kliknięcie. Pytanie czy to dużo?

I jeszcze jedno:

z doświadczenia, przy jakiej tematyce strony posiadacie najwięcej reklamodawców na jeden temat i najlepsze stawki?

Oczywiście biorąc pod uwagę traffic z USA, Kanady i Australii, gdzie dają najwięcej.

strony ci nie podam ale podam ci kila rad;]

1 . Polska strona = Polskie zarobki nie ma senu robic zarobkow na polskich stronach

2 . polska strone robi tylko zeby miec duzo odwiedzin

3. Tematyka to zagraniczne banki a raczej banki w usa ;]

4... nie podam

5 Jak chcesz gruba kase zrobic to musisz pierw cos w tlo wlozyc;]

pozdrawiam

Piszesz:

1 . Polska strona = Polskie zarobki nie ma senu robic zarobkow na polskich stronach

2 . polska strone robi tylko zeby miec duzo odwiedzin

No i tak się nastawiłem, mam 5 razy więcej odwiedzin niż jak zaczynałem (kliknięć porównywalnie więcej) a kasa jest ta sama :P

Chyba czas na zmiany na stronie... Przewróce wszystko do góry nogami i zobaczy się czy coś pomoże.

Stawka dniowa z 9$ spadła do 5$ - początek miesiąca jest przyczyną?

A może dodanie reklam na innych stronach i forach: sportowa, gry-online, rozrywkowa, muzyczna to spowodowała?

Kiedyś miałem tylko na muzycznej i było lepiej, czy to może być przyczyną? Powrócić do tego, czy nie ma sensu?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności