Skocz do zawartości

nisko z rankingach itp

joketown

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Na początku lipca wrzuciłem pewną stronkę online (w tej chwili zawiera kilkaset podstron, stopniowo co jakiś czas liczba ta się rozrasta). Pozycjonowałem sobie powoli (kilkanaście katalogów raz na parę dni, czasem na tydzień), do tego linkor.pl (ale mało punktów, kilkadziesiąt mam). Strona jest prawie niewidoczna na google, pagerank=0. Po wpisaniu nazwy mojego serwisu, strona pojawia się w wynikach niżej, niż strony na których np. dałem linka. Korzystam z narzędzia "ranking w google" na stronie www.optymalizacja.com i albo w ogóle nie wynajduje mojej strony na podstawie tych słów, albo są to bardzo niskie pozycje. Ile może potrwać taki stan, stronę starałem się przygotować w sposób przyjazny dla wyszukiwarek, no ale może coś zrobiłem nie tak, lub to kwestia czasu, a mi brakuje cierpliwości ;]

pzdr

Zdobywaj WIECEJ linkow

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Rozsiałeś link do swojej strony z anchorem pod który pozycjonujesz na stronach z wysokim PR ? Jeśli nie, to masz odpowiedź.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności