Skocz do zawartości

Niedlugo wszystkie hasla na pozycjonowanie sie skoncza!

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Co robic kiedy wszystkie hasla na pozycjonowanie sie skoncza?

Popularnych hasel nigdy nie bylo za wiele, a te mniej popularne zaraz zgarnia Szook i Beerbant.

(Oni to juz robia :P )

Naucz się szukać,a to że zajmą jedną pozycję na to hasło to nie znacazy że klientów z niego miec nie będziesz n.p. pokombinuj ze stroną aby lepiej wyglądała bardziej zachęcała użytkownika zrób dobry opis tytuł i na 2 miejscu możesz mieć więcej klientów niż Szook,Xann i inni e.t.c.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Owszem temat raczej by trzeba dac do dowcipow.

A tak na serio, jest to wielka sprawa - rozumiec na co cie stac.

I jak masz za malo punktow w e weblink- nie podskakiwac na mp3, tlumaczenia przeprowadzki i inne opony. :jezyk1:

Co do hasel - to owszem zart, haselek jeszcze na pare lat starczy.

Tyle ze bardzo ciezko dzis kogos wyprzedzic, kto podlinkowal strone z 3-4-5 lat temu.

Tyle ze bardzo ciezko dzis kogos wyprzedzic, kto podlinkowal strone z 3-4-5 lat temu.

Tutaj się zgodze z Tobą, mam stronke która ma 3 miejsce ma niecały rok koleś ma swoją ponad 2lata, swoją cały czas linkuje mam więcej BL ale odziwo i tak on jest wyżej. Ale wiek domeny też robi swoję, i fakt co z tego że mam więcej BL jak on ma mniej ale mocniejsze.

Wiek domenki, wiek linka, podstawy pozycjonowania. Przebijesz z czasem.

Dokładnie, na kilka fraz ją przebiłem na tą najważniejsza też ale są też mniej ważne które też dają dobry ruch, aktualnie mam ponad 1tys unikalnych ale jak już pozycjonować to konkretnie. Podstawy to ja znam stronka jest zoptymalizowana pod kątem konkretnych fraz, każda podstrona na inną fraze, każda linkowana i stronka podłączona do zaplecza. Dodaje do preselli linkuje także pewnie niedługo ją przebije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności