Skocz do zawartości

MultiPortal

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog MultiPortal oparty o skrypt IndexU, na osobnym IP.

Wpisy do 3 kategorii, TYLKO KODOWANIE UTF-8. Wpis może zawierać do dwóch linkow w treści ( dostepny < a href > ... </ a> ).

Prosze o wartościowe wpisy :) i opinie co nie działa. Bedę fix'ował na bieżąco.

Katalog jest juz zaindeksowany.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

napisałem powyżej :P HREF - zaraz dodam tez znacznik w opisie :)

edit: 500 post - ide opić :)

edit:2 kazda strona ma swoj wpis z META pobranymi z wpisu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

off: po 500 możesz sobie ustawić jakiś napis pod avatarem

dzięki za info, już dodaje stronę, katalog bardzo dobrze przemyślany

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

thx :)

miniaturki generuje raz na tydzień - a to dlatego że tak samo generuje je dla zgred.pl i linksor.com

Multiportal jest na jaświeższej wersji skryptu :P

Imię kontaktowe

chyba powinno być dane kontaktowe albo imie i nazwisko ? to przy zakładaniu konta

Przy wyborze kategorii mam cały czas loading i nie moge przez to konta założyć

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

zmienione :)

Kiedyś pisałem swoją opinię o Twoim nowym katalogu MultiPortal na innym forum, ale powtórzę i tutaj. Dobra robota i obyś trzymał wysoki poziom akceptowanych stron! Powodzenia w moderowaniu katalogiem!

:)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

ja niestety nie mogłem dodać wpisu więc sobie darowałem. Cały czas loading wyświetla przy wyborze kategorii. jak chcesz zatwierdzic to "nie wybrano kategorii"

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

niestety nie mogłem dodać wpisu więc sobie darowałem

Nie miałem problemów z dodaniem strony. Nie wiem może trafiłem na wizytę zgred'a w panelu admina, ale po zgłoszeniu strony od razu została zaakceptowana.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Nie wiem. Nie mogłem wybrać po prostu żadnej kategorii. Spróbuję raz jeszcze dzisiaj może to jakieś chwilowe problemy były, nie wiem.

ps.

Kategoria (wybierz i rozwiń podkategorie) loading...

Nie mogę wybrać kategorii tylko przy próbie wybrania ciągle mnie się ten loading.. wyświetla

skrypt jest tak pomyslany ze wybiera sie kategorie główną, potem JAVAscrupti ładuje podkategorie ... chodzi o to żeby MENU nie było za długie jak sie szuka... Wiem że to upierdlie =- widocznie przeglądarka Cie blokuej lub firewall ;)

Wkazdym razie jest wstawione "ONCHANGE" .

Postaraj sie odblokowac tego typu rzeczy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności