Skocz do zawartości

jak nie Link-Vault to co? -systemy anglojezyczne

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

od kilku dni mam platne konto w LV i jak narazie wielkiej roznicy nie zauwazylem

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dopiero dzis przydzielilo linki o dziwo dostalem ich sporo (100% tego co mialo byc) takze w stosunku do konta bezplatnego to totalna roznica

Używaj Cuilla i Hakii

• 1 miesiąc temu...

I czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie: czy jest coś lepszego niż Link-Vault? - jeśli chodzi swl dla stron anglojęzycznych?

Ciezko bedzie o cos wartosciowego na ogol sa to systemy z mega spamem, gdzie aby wymienic sie linkiem trzeba wyszukiwac podbna strone i proponowac wymiane takze jest to czasochlonne a i efekt nie wiadomo jaki bedzie.

Tez sie rozgladam za konkretnymi systemami nie tylko anglojezycznymi.

Używaj Cuilla i Hakii

czy ktos z pozycjonujacych w LV spotkal sie z nastepujacym problemem

Opisalem go na forum LV ale jak narazie nie otrzymalem dobrej odpowiedzi

Kod jest wklejony na kazda strone i w testowanie wyswietlane sa wszystkie linki testowe

Niestety robia site setup widac 3 linki ale zazwyczaj sa one z okreslonej sciezki np z jakiegos okreslonego folderu, czy nie mozna zrobic tak aby tam wlasnie znajdowaly sie linki np ze stroyn glownej? Podejrzewam ze przez to ze jest pominieta glowna domena system zlicza mi mnie punktow.

Przy nowo dodanej stronie pojawia sie site setup gdzie mozna wlasnie wskazac 3 urle gdzie niby tego typu linki wystwepuja ale robi sie to tylko dla nowo dodanej strony a skasowanie strony z systemu i jej ponowne dodanie to ban na okolo miesiac

Używaj Cuilla i Hakii

Niestety LV dosyc powoli indeksuje strony takze przydzielanie linkow to istna mordega

Dalej szukam czegos konkretnego w zakresie zagranicznych SWL-i i nic ciekawego jeszcze w moje rece nie trafilo, czyzby naprawde byla taka bieda? Czy nikt z was z niczego konkretnego nie korzysta? Cos anglo- lub nawet niemiecko- jezycznego.

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 tygodnie później...

pisze dalej bo nie mozna edytowac

LV niestety od czasu zmian w indeksowaniu googla troche nedznie sie spisuje, na platnym koncoe owszem lepiej zlicza stronki i lepiej przydziela linki ale dalej jest to system slepy, widzi bardzo malo stron zaindeksowanych z ich kodem mimo iz wszystkie podstrony maja ten kod dodany, wedlug adminow dziala to tak ze taka podstronka musi byc zaindeksowana w googl'u. Przykladowo ze strony z jakimis 15000 zaindeksowanymi podstronami widzi tylko jakies 150 i nic za cholere tego nie zmienia, stoi w miejscu i sie nie rusza, zadne odswiezanie nic nie daje.

No niestety od tak platego systemu moznaby wymagac troche wiecej, dobrze ze Xann z ewebem cos zacznie bo juz wole placic taka sama kase i miec cos z tego.

Używaj Cuilla i Hakii

• 1 miesiąc temu...

pisze dalej bo nie mozna edytowac

Juz jakis czas temu zajalem sie tym systemem

Mialem nawet to konto platne powyzej konta free (ale nie jeszcze te najwyzsze)

No i niestety co tu duzo gadac system jest dobry ale bardoz nedznie nalicza strony i punkty.

Stronki z zainstalowanym skryptem majace po 5-10 tys podstron w Vaulcie maja widoczne tylko jakies mas 1500-2000 podstron mimo ze na kazdej jest zainstalowany system, probowalem juz wielu cudacznych rzeczy wielu mykow ale nic nie pomagalo ot jakby z gory nie mozna byloby miec wiecej niz taka ilosc i tyle.

Co dziwne zdarzaly sie sytuacje gdzie z dnia na dzien w koncie platnym liczba pkt spadala z 2-3 tys na jakies 300 i oczywiscie admini nie wiedzieli o ci biega.

Niestety wrocilem do konta free na LV i czekam na jakis ruch weblinkai mam nadzieje ze bedzie to cos konkretnego jak polska wersja.

Niestety LinkVaulta oplaca sie uzywajac majac chyba ze 1000 stron zapelcza wraz z kontem platnym za 50 $ miesiecznie bo inne rozwizania w tym systemie nie maja sesnu.

Czekam na opinie uzytkownikow tego systemu. Piszcie jakie u was sa doswiadczenia z tym systemem.

Używaj Cuilla i Hakii

Ja mam podliczone podstrony z PR=0. Więc to chyba nie o to chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności