Skocz do zawartości

Arty w tekście -presell

pik4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak każdy to każdy :soczek:

Zapraszam do dodawania wpisów, kategorie i losowe artykuły będę linkował z eweblinka i linkme.

Kategorie znajdują się już w indeksie.

Dodaj artykuł

Zasady raczej proste i niewygórowane, miłej zabawy :jezyk1:

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

I już pojawiają się wpisy które sa na 5 innych wordpressach - po co? Przecież i tak tego nie opublikuję. Nie wymagam pisania całkowicie od nowa całych artów, ale ludzie :/ Pozmieniajcie trochę tą treść, bo kopie presella to ja se sam mogę postawić. I nie muszę dawać linków wtedy.

Content is Dead.

Community is King Now

I już pojawiają się wpisy które sa na 5 innych wordpressach - po co? Przecież i tak tego nie opublikuję. Nie wymagam pisania całkowicie od nowa całych artów, ale ludzie :/ Pozmieniajcie trochę tą treść, bo kopie presella to ja se sam mogę postawić. I nie muszę dawać linków wtedy.

Moje wszystkie przeszły, dlatego że ja gdy widze zadbanego lub perspektywicznego presella ( jak Twój ) to pisze unikalnego arta.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

I jak obiecałem, podlinkuję, część już gdzieś tam wrzuciłem ;)

Może za tydzień kupie addera, bo nie mogę znaleźć nigdzie tego nulla, więc będzie darmo katalogowanie.

Content is Dead.

Community is King Now

pytanie czy ludzie jeszcze stawiaja tak qlweby, sporo kupuje bazy, miesza bazy i wylacza linki w katalogach. Wiec i jakby dodawanie mija sie z celem. Nie tyle że qlweby sie nie indeksują tylko ;) jak sie ma 3-4 bazy i sie je bedzie rotowało to wyłaczaja linki bezposrednie robią to jako zwykly tekst.

Będziesz musiał się przyzwyczaić. Do niektórych nie dociera nawet jak napiszesz im na czerwono wielkimi literami w formularzu:(

No i teraz tak czytam, bo już miałem myszkę nad wysłaniem przelewu i dalej nie wiem, w sumie 350 to niewiele, ale tak w błoto to nie bardzo, wole wódkę kupić :) Po zastanawiam się jeszcze, a adder to nie tylko qlweb, są tam inne pierdoły przecież :P

Będziesz musiał się przyzwyczaić. Do niektórych nie dociera nawet jak napiszesz im na czerwono wielkimi literami w formularzu:(

Trudno, ja na jednej subdomenie nie zbiednieje ;) Najwyżej Ci co dodali/dodadzą będą mieli więcej uwagi poświęcone. Śmieci mi się nie chce, mam już za dużo ;) Chciałem postawić coś co będzie trochę wartościowe.

Content is Dead.

Community is King Now

Na razie w indeksie mam wpisy o których wolałbym zapomniec ;)

https://216.239.59.104/search?q=cache:mwvci...&lr=lang_pl

pododawałem pierdoły żeby coś było w kategoriach i teraz trzeba czekać :) aż łyknie to co od wczoraj dodane.

Ale macie rację, zmienię chyba reguły na podlinkowywanie tego co świeże, a skopiowane arty pozostawię samym sobie, niech Ci co dodaja sami sobie radzą, miejsce dostają :P

Content is Dead.

Community is King Now

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności