Skocz do zawartości

Arty w tekście -presell

pik4

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przesadzaj z tym odrzucaniem wpisów, które gdzieś już tam są dodane. To nie ma wielkiego znaczenia. Niby teraz masz wpisy unikatowe, a na razie google dał je do suplemental indeks.

Yeden ja wiem, że sporo osób na forum uważa, że kopie są ok;) i że nie muszą wcale wpadać do suplemena (może jak są podlinkowane to nie wpadną, ale po co linkować coś co zostanie usunięte).

Z tego co obserwuje najczęściej do suplementu wpadają kopie lub bardzo krótkie wpisy. Nawet na zwykłej niepreclowej stronie musiałem wkleić trochę teksów, które są kopiami i są to jedyne podstrony w suplemencie tego serwisu.

Kopia nawet nie musi być kopią innego serwisu. W preclach pojawia się artykuł 1. na stronie głównej, 2. w archiwum, 3 w kategorii, 4. sam wpis. Dlatego znacznie ma wyświetlanie wstępu do wpisu zamiast całości.

I już pojawiają się wpisy które sa na 5 innych wordpressach - po co? Przecież i tak tego nie opublikuję. Nie wymagam pisania całkowicie od nowa całych artów, ale ludzie :/ Pozmieniajcie trochę tą treść, bo kopie presella to ja se sam mogę postawić. I nie muszę dawać linków wtedy.

Będziesz musiał się przyzwyczaić. Do niektórych nie dociera nawet jak napiszesz im na czerwono wielkimi literami w formularzu:(

Obserwując "znacznik czasu" w WP przy zdublowanych wpisach stwierdzam - IMHO goście mają ADDER'a na WP. Tak więc czerwonymi literami do nich nie dotrzesz. WP nie był projektowany na katalog stron, więc nie posiada mocnych zabezpieczeń antyspamowych. Warto IMHO dodawać się do katalogów innych niż WP, ponieważ WP staje się kolejnym królem po qlWebie. Wiemy jak tamten skończył.

Chce mi się śmiać - pozycjoner chce się pozycjonować, robi sobie addera. Tymczasem drugi robi to samo. Z czasem adder jest publiczny. Katalogi umierają i "pozycjoner zabił pozycjonera".

IMHO tymi adderami to wszyscy się mogą jedynie powykańczać. Katalogi są porzucane w przypadku otrzymywania 1000 sztuk spamu dziennie (bo kto by to moderował). Oczywiście są porzucane tylko te, które nie są własnością osoby biegłej w programowaniu - jedynie takie katalogi przetrwają.

PS. WP nie posiada nawet obrazków do przepisania. Hasełko bardzo prosto "wygrzebać" z maila. Poza tym po zalogowaniu można wwalić lawinowo nawet 1000 wpisów (więc osoby mające addera i pozycjonujące setki stron robią to pewnie bez wylogowywania).

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności