Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na czeski błąd

Rekomendowane odpowiedzi

ale musisz tez pamiętac że wielu krajach wiele słów jest które pisze się deczko inaczej niż inne i powstają nowe których G nie wychwytuje jako nowe słowo tylko wychwytuje błąd przykład moja strona:

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...=UTF-8&q=eragon

Nie zna słowa Eragon i pyta o dragon a to nie mój błąd tylko pana G

Ale równiez moim bardzo prywatny zdaniem pozycjonowanie na czeski błąd mija się z celem szkoda czasu i energiiiiiiiiii

Hm, zym3n a ja życzyłbym sobie żeby 'starzy wyjadacze' czytali najpierw

topic a potem się, jak już muszą, przyp... , (to dużo łatwiejsze od wyszukiwania wśród setek topików) . Gdzie w moim pierwszym poście

jest chociaż słowo o nazwie domeny? . Chodziło mi o pozycjonowanie

strony na przekręcone hasła jak najbardziej związane z tematyką strony.

Tak,że przykład z wwwgoogle.com i oponami jest nietrafiony (przy złej woli mógłbym go nazwać offtopicowy).

Mam do Ciebie dwie prośby jeśli wolno:

1) Przeczytaj ze dwa razy post do którego chcesz się przypieprzyć, potem

postaraj się zrozumieć o co chodzi (to wcale nie jest złośliwośc z mojej strony), jeśli nie rozumiesz , bo ja też nie zawsze klarowny jestem, spytaj.

A potem się ew. przypieprzaj.

2) jeśli mówisz,że coś było na forum, "rusz waszmość du**ę" i podaj linka, a wierz mi, że jeśli info jakie podałeś będzie mi przydatne przeprosze za redundancje, i powiem : ja jestem bo niepotrafiłem znaleźć.

PS. Mam we zwyczaju, wierz albo nie, najpierw szukać potrzebnych mi informacji. A to forum trochę znam, (zapewne gorzej niż ty, to fakt) ,

sporo się z niego można dowiedzieć więc czytuję je.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności