Skocz do zawartości

Opłacanie AdWords

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się upewnić w dwóch sprawach.

Czy mogę przed założeniem kampanii zasilić konto Adwords np na sumę 500zł i zostanie ono odrazu przelane na ich konto czy będzie pobierane z mojego konta w tempie w jakim będzie działała moja kampania?

Drugie pytanie to czy po zasileniu konta mogę odrazu wydrukować fakturę czy musze czekać na koniec kampanii i jak wygląda ta faktura? Czy np są na niej wyszczególnione strony które reklamują czy tylko jest ogólny tutuł usługi np "kampania reklamowa"?

Czy mogę przed założeniem kampanii zasilić konto Adwords np na sumę 500zł i zostanie ono odrazu przelane na ich konto czy będzie pobierane z mojego konta w tempie w jakim będzie działała moja kampania?
Możesz zasilić konto przed uruchomieniem kampanii. Nawet jeśli ją skonfigurujesz możesz dać jej status zawieszona. Konto zasilasz całą kwotą i cała kwota jest przelewana na konto google. Tam mając swoje jakby subkonto w kampanii widzisz jak stopniowo ubywa środków. Masz możliwość dokonania zwrotu.
Drugie pytanie to czy po zasileniu konta mogę odrazu wydrukować fakturę czy musze czekać na koniec kampanii i jak wygląda ta faktura?

Faktura generuje się po wpłynięciu kasy na konto Google. Wygląda normalnie jak faktura czyli zawiera wszystkie elementy faktury. Tytuł płatności to: "Przedpłata" i wcześniej oznaczenie: "Dla kwot przedpłaty z tytułu przyszłych usług reklama:".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności