Skocz do zawartości

zaindeksowane strony - pytanie

ccx

Rekomendowane odpowiedzi

Hello. Mam pytanko. Dzisiaj rano sprawdzając 'narzędziem' site:adres_strony wyświetliło mi ponad 11 tyś. zaindeksowanych stron. Patrze teraz, jest już 160. Co może być tego przyczyną??

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Chodzi o FAQ https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic3807.html :? - Nic nie znalazłem ciekawego...

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

GTA V na PC

Dziękuję.

Proszę :?

FJDHSKAAWW, a ponadto DKDJADDAAWW

I zYm3N zapamiętaj sobie te słowa: URREJDHHDDBNCDWWRRKLM

Dam z siebie wszystko - spróbuje coś znaleźć

[

GTA V na PC

zYm3N napisał:  

jeż: nasz plan miesięcznego okresu kwarantannej  

Eee... Tak swoją drogą, odkąd on jest "nasz"? :)

Odkąd zauważyłem, że można na nim zbić $$$ :>>>

pozdr.

ps. zaraz Michał nas zamknie.. przez Ciebie, nigdy nie będziemy moderami :)

Tak prawdę mówiąc.. jeż: nasz plan miesięcznego okresu kwarantannej spaliłby na panewce w przypadku tego osobnika :|

Co by to nie było, nie zabrzmiało miło - ażeby Cię google zbanowało :)

A wracając do tematu, nie bardzo idzie znaleźć coś co by dotyczyło mojego pytania. Jedyny co znalazłem to temat, w których opisywane było dlaczego tak mało zaindeksowało 'mi' stron, lub dlaczeczego wcale nie zaindeksowało, inny przypadek jak sprawdzić ilość zaindeksowanych podstrony, jednym słowem zonk...

Fatalnie. Fatalnie. Fatalnie.

To straszne #-o

[

GTA V na PC

A wracając do tematu, nie bardzo idzie znaleźć coś co by dotyczyło mojego pytania

Ogólnie chodzi o to, że google często zmienia ilość wyników. Wielokrotnie były zabawne sytuacje z wpisywaniem hasła z pierwszą literą dużą/pierwszą literą małą. Niby google nie rozróżnia ich, a wyniki były różne (o kilkaset stron dla mojego przykładu).

Także bardzo często są wykonywane przetasowania rankingu (wiesz, to, że wpadasz na pozycję 1 nie znaczy, że google o godzinie 11:59:59 robi pyk! i wyniki są od nowa.. to trwa cały czas) i one trwają jakiś czas.. roboty "zwożą" informacje na temat stron, wszystko jest przerabiane..

Czasami wydaje mi się, że to jest jak betoniarka (pracował ktoś przy budowie?;-)) i całe google wygląda jak taka maszyna: do środka wrzuca się wiele rzeczy i z nich powstaje ranking..

Poszukaj dobrze. Tutaj na pewno było. Jakie zapytania podawałeś, że nie mogło znaleźć ?

pozdr.

--

removed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności