Skocz do zawartości

Jak wyjść z uzupełniających?

Adis

Rekomendowane odpowiedzi

Takie coś się nie indeksuje.

Może i masz rację, ale... początkach preclowego szaleństwa sprawdzałem to na kilku stronach i znalazłem sporo zaindeksowanych wpisów z #. Likwidacja tego zresztą nie jest specjalnie trudna, ani pracochłonna. Mnie to zresztą nie przeszkadza, zwracam tylko uwagę na pewien fakt, który może kogoś zainteresować.

Eksperyment Discover.pl

1.Czy w tym przypadku podlinkowanie tych wszystkich wpisów adderem pomoże?

2.Co robić, żeby od razu nie wpadac do SI, od razu linkować adderem dany wpis? ;-)

Nie, adder Ci w żadnym przyadku nie pomoże na SI.

Nie lubie sam dawać linków do swoich stron ale może to Ci pomoże zrozumieć czemu nie używać addera w linkowaniu wpisów.

Co zrobić by Twoje wpisy na preclach nie wpadały w SI ? Linkuj je ile możesz ale nie z innych precli tudzież katalogów.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Dziękuję wszystkim za wyjaśnienia dotyczące precelkowania.

Korzystając z tego wątku zadam pytanie.

Mam 11 stron o podobnej tematyce : rozrywka,

czy lepszym rozwiązaniem będzie - 11 artykułów po 1 linku do głównej i 2 do podstron?

Czy 4 artykuły w każdym po 3 linki do osobnych serwisów, z tym że czas pozwoliłby mi zrobić to w dwóch precelkach.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności