Skocz do zawartości

hosting bez limitu transferu i pojemności..

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdę mówiąc jestem o krok od kupna konta w PowWeb (MidPhase odmówiło mi nielimitowanego transferu), po drodze znalazłem jeszcze parę darmowych kont z transferem 200GB/mies, ale nie interesują mnie darmowe serwery.

Cóż... To jest zbyt MEGAoferta ;) jak na polskie warunki. Wstawiać AdSense na własnej stronie firmowej, żeby się reklamowała u nas konkurencja z podobnym contentem... Ojej, z kim my rozmawiamy. ;)

Pozdrawiam, J.

Z polskimi ofertami to trzeba bardzo ostrożnie szczególnie jeśli są zbyt dobre.

A zresztą dziwny mają ten formularz do zamawiania można przejś cały nie wypełniając ani jednego pola :).

Jak dla mnie to nie jest to wiarygodna oferta, nie sztuką jest oferować nielimitowane konta, gdy ktoś ma potrzeby rzędu 100MB i 4GB transferu, a gdy znajdzie się osoba która może obciążyć serwer to wywalą i tyle.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności