Skocz do zawartości

Jak wypromować coś czego w necie jest multum

Rekomendowane odpowiedzi

twórca topu: "Gwoli wyjaśnienia... Mediarun pierwszy raz zobaczyłem właśnie teraz Smile Co do podobieństw, to czcionka jest rzeczywiście ta sama w obu logach, a kolory brałem ze stylu forum, żeby to jako tako pasowało... Przemienienie 'D' we fragment księżyca, to jest dość częsty zabieg w stronach traktujących o fantasy itp, a ja właśnie adresem strony się zasugerowałem - vdreams (Virtual Dreams), wydawało mi się, że to jest głównie o jakichś czarach marach itp, zresztą tak jak w tamtym temacie było już pisane to logo i cały top to efekt przypadku. "

nie wiem czy chce żeby wymieniać jego nick więc tego nie zrobię, ale myślę, że ten cytat wyjaśnia całą sprawę :)

nie offtopujmy... czekam na dalsze porady, ewentualnie ludzi którzy zechcą pomóc ;)

Jeśli robisz forum wielotematyczne to znaczy, że nie masz pomysłów.

Od kiedy sprzedałem mportalik.net zaczęło mi brakować czegoś co tak na prawdę bardzo polubiłem. To ja wymyśliłem "konkursy", "świat kobiet", "świat mężczyzn", "poezję" i dużo innych pomysłów w forach młodzieżowych. Po prostu teraz robię kolejne takie forum, bo lubię takie klimaty, a mam na prawdę inne pomysły na inne strony lub fora...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Mportalik ma hmm ponad 1 rok (chyba 15 miesięcy), sprzedałem go 2 miesiące temu. Profesjonalne pozycjonowanie? Hmm, 6 miejsce osiągnąłem własnymi siłami... Na forum mniej zarobisz niż na portalu, takie jest moje zdanie.

cięzko się wybić.

Ciężko, ciężko... ale na wszystko jest sposób :)

Postaw się w roli usera, kiedy wchodzisz na jakieś forum? Moim zdaniem najwięcej wejść jest, jeśli w menu strony jest link "forum" :)

Poszukaj parę serwisów z 400-2000 uu, które nie mają for. Postaraj się wykupić reklamę typu link w menu. Powinno dostarczyć sporo nowych użytkowników :)

Ewentualnie zaproponuj właścicielowi strony osobny dział do jego serwisu.

Na forum web est coś takiego. Dzial "Serwis" i tam jest "Wirtuals.pl"

Tyle :) Miłego dnia życzę

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Po prostu reklamuj np: w menu na górze na www.wlatcy.net lub innych stronach... Przynajmniej gdzie jest ponad 10.000 odsłon dziennie i powinno być dobrze, ja tak robię i nie narzekam. Forum młodzieżowe najlepiej reklamuj takimi linkami, buttonami i ogólnie reklamami. Newsy sponsorowane też polecam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności