Skocz do zawartości

Ile kosztowałoby wypozycjonowanie serwisu na frazy: geje, lesbijki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tego Pana interesuje tylko ruch a poza tym jak dobrac frazy pod to ?przeciez nie bedzie zlecal pod bielizna bo koszty pozycjonowania to byly by astronomiczne kwoty

Wspomnę jeszcze raz nie zależy mi na pozycjonowaniu pod "bielizną" ani nie jestem sprzedawcą - ani producentem. Jest to forma reklamy tak samo jak adsense i to że są rekalmy adsense nie znaczy że chciałbym pozycjonować stronę pod frazą "adsense" ;]

Jeżeli chodzi o frazy można mi zarzucić że interesuje mnie równiez ruch - ale zwróc uwagę że fraza "gej" w dużej części wyszukiwana będzie przez osboby homoseksualne. w tej chwili nie ma żednych akcji ale stronka współpracuje z fundacjami m.in. Lambdą etc i z założenia jest to punkt główny serwisu... informacja

pozdrawiam

Bardzo dobrze, że się dogadałeś, ale jedno Ci umknęło - dobór fraz. Bierzesz pierwsze z brzegu, zamiast sprawdzić np. adwordsem.

zastanawiam się nad frazami i adwordsem ale jakąś pustkę mam w głowie co do fraz. Jedyne co mi przychodzi do głowy: nietolerancja, homofobia, parada równości

przęspię się z tym

Zawsze pozostaje Ci jeszcze allegro :P Za 10zł zrobią Ci top10 w google :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Co do wyboru fraz to adwords ma pewne narzędzia, które pomogą wybrać frazy do przetestowania. Wspominałem też o analizie statystyk, które często podpowiadają interesujące rozwiązania. A co do bielizny - nie musi się pchać od razu w prawie niemożliwe, ale jest sporo innych mniej konkurencyjnych fraz w tej branży.

Eksperyment Discover.pl

czy to firma z miasta rewal?

lepiej kup od nich linki po prostu

nie wiem dokładnie skąd są. co do pozycjonowania to stronka powoli pnie się do góry. co do różnych fraz to zauważyłem w statystykach że wysoko jest w wynikach na frazy pokrewne do "gej, lesbijka" typu np "aids lesbijka" "pozycje seksualne lesbijek" "scofield gejem" tp - trafności tych faz nie komentuję ale w tych frazach to miejsca 1-2

pozdrawiam

adamswawa

• 2 tygodnie później...
czy to firma z miasta rewal?

lepiej kup od nich linki po prostu

nie wiem dokładnie skąd są. co do pozycjonowania to stronka powoli pnie się do góry. co do różnych fraz to zauważyłem w statystykach że wysoko jest w wynikach na frazy pokrewne do "gej, lesbijka" typu np "aids lesbijka" "pozycje seksualne lesbijek" "scofield gejem" tp - trafności tych faz nie komentuję ale w tych frazach to miejsca 1-2

pozdrawiam

adamswawa

na chwilę obecną pod frazą "lesbijki" serwis www.mniejszosciseksualne.pl znajduje się na drugiej podstronie wynikó a "geje" na trzeciej więc efekty widać :] oczywiście mam nadzieję że wskoczy na pierwsze strony w obu frazach :)

pozdrawiam

Przy okazji zapytam - gdzie można sprawdzić i czy jest taka możliwość ile jest zapytań w googlu na daną frazę. Po chłopsku np czy gdybym stronę wypozycjonował na frazę "geje" na ile UV mógłbym liczyć?

pozdraiwam

nie wiem ile na geje ale na lesbijki w google mozesz liczyc w top 3 (Miejsca1-3) na 800-1700 unikalnych na dzien nie wiecej choc nie sadze ze to twoja fraza

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności