Skocz do zawartości

Czy w meta tagach dziala <br> ?

m@rcin1

Rekomendowane odpowiedzi

może banalne pytanie ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi

jak wpisze w <META NAME="Description" text text <BR> text text

to czy w google pokaze złamaną linie i ten text czy pokaze <BR> ??

i drugie pytanie

Jak zrobić aby google pokazywał inne działy poniżej linka głownego tak jak na zdjęciu poniżej..

chodzi mi o linki do Ranking w Google itp

clipboard01vw2.jpg

Szukasz grafika? - projekty od 600 zł netto

najlepszy grafik - sam sprawdź

...Jak zrobić aby google pokazywał inne działy poniżej linka głownego tak jak na zdjęciu poniżej..

chodzi mi o linki do Ranking w Google itp...

zrobić dobra stronę i czekać, aż google ja doceni...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jak zrobić aby google pokazywał inne działy poniżej linka głownego tak jak na zdjęciu poniżej..

Dla malo popularnych i bez solidnego zaplecza serwisow raczej nieosiągalne...

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Co parę miesięcy te same pytania :)

@no.name - jeśli myslisz że Google z automatu zmieni desc. zaraz po jego zmianie na stronie to gratuluje wiedzy pomimo obecności na form od 2005 roku :)

Co do dodatkowych podstron to musi być dobre linkowanie wewnętrzne + sporo linków prowadzących do podstron. Nie bez znaczenia wydaje się być też wiek i historia domeny oraz stałość witryny (brak większych zmian, nazw linków, struktury...)

Sorki za off-topic...

Łamiesz kilka regulaminów:

-reklamy AdSense

-przemo - niewidzialna stopka

Sprawdzałem: www.mojekawasaki.pl

Wolę uprzedzić, niż uprzedzi ciebie ktoś inny...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

@kadzielawski wydaje mi sie że @no.name zna odpowiedź, poprostu chciała pokazać, że z byle problemem, ktory mozna samemu rozwiązac otwierając zwykły notanik w kilka minut max :) nie ma co leciec na forum...

edit:

taka forma edukacyjna postu :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jeśli myslisz że Google z automatu zmieni desc. zaraz po jego zmianie na stronie to gratuluje wiedzy pomimo obecności na form od 2005 roku

Nie rozumiem Twojej reakcji. Z mojego posta wynika jasno, aby przed zadaniem tak dziwnego (żeby nie pisać "głupiego") pytania samemu to sprawdzić. To tzw. ironia ;-) A czas, od jakiego odwiedzam to forum, powinien być kolejnym czynnikiem, przez który nikt nie powinien interpretować mojej krótkiej uwagi w taki sposób.

Na forum też raczej nie uzyska odpowiedzi w ciągu 5 minut :-)

ps. Drugi adres w stopce jest źle zapisany.

Podwiesze się tu :)

Jak jest Panowie w meta keywords z ukośnikiem "/" google go czyta normalnie? Nie potraktuje jako część html ?

Pytam bo użuwa się ich do opisywania optyki np 200/1200 jest to stosunek średnicy obiektywu do ogniskowej i jako słowo kluczowe jest porządane do opisania zawartego na stronie sprzętu i nie wiem czy używac czy kombinować z kropkami, przecinkami itp.

Podobnie jak będzie w keywords z: ą lub znaczkiem plus/minus zamiast ą jak je odczyta Google? Czy polskie znaki w keywords są powiązane z deklarowanym kodowaniem?

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności