Skocz do zawartości

Nowy katalog

sebos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam właśnie otworzyłem nowy katalog stron. Możecie na nim dodawać strony ile chcecie. Dodawanie jest bardzo proste. Wchodzicie na daną podkategorię i dajecie Dodaj Link, bezpośrednio strona jest dodawan do tej podkatygori, więc nie musicie szukać w pasku gdzie chcecie dodać. Mam nadzieje, że Wam się spodoba. Pozdrawiam

Przyjazny Katalog Stron

Pod formularzem dodawania strony jest tekst:

Umieść poniższy kod HTML na swojej stronie zanim dodasz link:

Czy link zwrotny jest obowiązkowy?

Czy wpisy w katalogu, mają szczegółową podstronę?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Czy link zwrotny jest obowiązkowy?

Czy wpisy w katalogu, mają szczegółową podstronę?

1. Link zwrotny nie jest obowiązkowy, ale nie miałbym nic przeciwko jak ktos go umieści na swojej stronie.

2. Wpisy w katalogu mają szczegółową stronę.

3. A wracając do różnych ocen, to jest tak jesli sie doda stronkę 2 razy do tej samej podkategorii to oceny są różne.

4. Stronka dodana do tej samej podkategorii zostanie usunięta, ale oczywiście można dodawać do innych podkategorii.

3. A wracając do różnych ocen, to jest tak jesli sie doda stronkę 2 razy do tej samej podkategorii to oceny są różne.

Jak można ocenić tą samą stronę w różny sposób? To automat ocenia strony, czy Ty?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Mi podwójnie dodało wpis ? I rózne oceny otrzymał !!!

U mnie to samo zjawisko wystąpiło. Po wprowadzeniu danych i przyjęciu ich, kliknąłem na mój link. A po powrocie do Ciebie, były luż dwa linki z dwoma różnymi ocenami.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Jest coś nie tak - dodaj stronę i nacisnij F5 - tyle ile razy odświarzysz stronę tyle razy będzie dodana !!

jak będziesz moderował to pamiętaj, że strony dodane kilka razy to nie spam ale błąd skryptu

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności