Skocz do zawartości

Jak to jest?

Sairam

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji zamowienia domeny regionalnej nasunelo mi sie pytanie, co dzieje sie w przypadku kiedy ktos posiada domene np. suwalki.pl chce zrobic subdomene np forum.suwalki.pl, ale inna osoba wczesniej zarejestrowala regionala nazwa.suwalki.pl. (z nazwa konta 'forum'). Interesuje mnie tez odwrotna sytuacja, czy wtedy nie ma mozliwosci zarejestrowania domeny regionalnej?

Uswiadomcie mnie, bo nie zasne bidny :P

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

Właściciel domeny suwalki.pl sprzedaje subdomeny które są nazywane domenami regionalnymi. Właściciela domeny suwalki.pl poszukaj już sobie sam :P

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wlasciciel .pl sprzedaje regionalne? Chyba nie bardzo, bo nazwa.suwalki.pl (z loginem np.'forum') jest wolna i w kazdej chwili do rejstrowania w ovh, a suwalki.pl jest zajeta. To znaczy, ze wlasciciel suwalki.pl nie moglby zrobic subdomeny z zajeta juz nazwa w regionalnej? Dziala tu kto pierwszy ten lepszy?

Acha, pojąłem. Thx.

Myslalem, ze domena regionalna jest czyms odrebnym od .pl i to mnie zastanawiało własnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności